2777
2789
اخه دو روز لکه بینی قهوه‌ای دارم 

منم داشتمممم همونه

قهوه ایی بود سه روز داشتم من

دیگ نشد...بارداری شما

منم اونطوری شدنی فکرشم نمیکردم باردارم فک میکردم پریودم

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
اخه دو روز لکه بینی قهوه‌ای دارم 

شیاف پروژسترون بذار قطع میشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ای جان خیلی خوش حال شدم اول صبح 

میدونی پنج ساله منتظرم دیروز رفتم برای ای یو آی اقدام کنم چون لکه بینی داشتم فک کردم پریودیمه دکتر گفت کی پریود میشی سونو کنم گفتم روز دوممه تا دستگاه برد داخل به دستیارش گفت شبیه بارداراست 🥺 من شک کردم 

واقعا باورم نمیشه یه ماه پیش کربلا بودم معجزه شده بعد پنج سال ولی لکه بینی قهوه ای دارم اخه 😭😭😭😭

شیاف بذار تا بری پیش دکتر امروز ازمایش بده 

منم لکه بینی داشتم

کلیپهای فیلم ها و غمگین در روبیکا @safari_lena

منم داشتمممم همونه قهوه ایی بود سه روز داشتم من دیگ نشد...بارداری شما منم اونطوری شدنی فکرشم نمیک ...

واااای باورم نمیشه دست و پام داره میلرزه دیروز رفتم برای آی یو آی اقدام کنم 😭😭😭 پنج ساله منتظرم 

ای جونم قربون حال خوب الانت .چقدر حالت قشنگ انگار ازراه دور انرژیش برامن اومد.مبارکت باشه مامانی .الان پاشو یه صبحانه بخوربرو ازمایش بده بعدنوبت دکتر زنان بگیربروپیشش.برامنم دعاکن ازته دلت .خوشحالم که خوشحالی

ای جونم قربون حال خوب الانت .چقدر حالت قشنگ انگار ازراه دور انرژیش برامن اومد.مبارکت باشه مامانی .ال ...

قربونت برم دو ساعته دارم گریه میکنم و با خدا حرف میزنم همین دیروز رفتم دکتر برای آی وی اف که دکتر گفت اول آی یو آی 😭😭😭 نمیدونی پنج ساله چی کشیدم 😭😭 ایشالاااا بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه 

قربونت برم دو ساعته دارم گریه میکنم و با خدا حرف میزنم همین دیروز رفتم دکتر برای آی وی اف که دکتر گف ...

میشه تواین حال خوبت وقتی خدا معجزه اشونشونت داده وقتی الان پاکترین فرشته اشی ازته دلت برامن دعاکنی.یاشوهرم سرعقل بیاد یا بمیره وراحت شم.یامن بمیرم وبچه هام اون راحت شه.

واااای باورم نمیشه دست و پام داره میلرزه دیروز رفتم برای آی یو آی اقدام کنم 😭😭😭 پنج ساله منتظرم&n ...

الهیییی🥹🥹🥹🥹ایشالا صحیح و سالم بغلش کنی🥹🥹

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
واقعا باورم نمیشه یه ماه پیش کربلا بودم معجزه شده بعد پنج سال ولی لکه بینی قهوه ای دارم اخه 😭😭😭😭

عزیزم روز چنده سیکلی؟

علائم چی داری؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
عزیزم روز چنده سیکلی؟ علائم چی داری؟

الان سه روز مونده به موعدم والا از سه روز پیش لکه بینی قهوه‌ای جوری که پد گذاشتم گفتم پریود شدم و دل پیچه و کمردرد و پادرد