2777
2789
عنوان

ی کار سمی میخام کنم محل کارم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرموز بودم  اومد جلو اطلاعات ازم گرفت دیگه الان دیگه راجبم‌ شناخت داره

نباید زود پا میدادی .ببین ازت خوشش میاد توی این که شکی نداری باز همونجوری مرموز بشو سرت توی کار خودت باشه و طرفش نرو .وقتی تو نگاش نمیکنی اون مکقع اون داره نگاهت میکنه وقتی تو نمیری باهاش حرف بزنی اون میاد طرفت که باهات حرف بزنه امار نده جواب های کوتاه و کلی بده مطمئنم باز میاد سراغت باهاش اشنا بشو اگر مطمئنی ادم خوبیه و با کسی نمیگه و اهل ازدواجه  اگر نه که محتاط باش و ارتباط صمیمی نگیر مثلا اگر پیام داد خیلی رسمی جواب بده و سریع هم‌جواب نده هعی با دست پس بزن با پا پیش بکش اینجوری .وا نده اصلا تا بیاد خواستگاری

عزیزم این دوست پسرم بود مغازش هم رو به روی خونمون، برای اینکه غیرتی بشه گل سفارش دادم بزرگگگ، اینم د ...

فکر کرد شما تو رابطه این ، کاش لااقل توضیحی چیزی ازتون میخواست .

یا علی (ع) ❤️                                                                   

نه خیلی پسر مغروری بود ، هنوزم بعد من با کسی دوست نشده

من نمیدونم چرا بعضی از پسرا حاضرن اذیت شن یا طرف رو از دست بدن ولی غرورشون حفظ بشه .  تو بعضی از موارد هم یه سری حرکتایی میزنن که نشون میده ازت خوششون اومد ولی پا پیش نمیزارن که مستقیم پیشنهاد بدن . 

یا علی (ع) ❤️                                                                   

نباید زود پا میدادی .ببین ازت خوشش میاد توی این که شکی نداری باز همونجوری مرموز بشو سرت توی کار خودت ...

ببین بعد اینکه اینکه ااین اتفاقات پیش اومد 

محل کارم اصلا خودمو نگرفتم براش ک فکر کنه خبریه و ادم  خاصی بوده و من ناراحت شدم از نبودش!

در حد مکالمات کوتاه کاری فقط حرف زدیم 

اولش فک میکرد خودمو میگیرم براش ولی اینکار  و نکردم ب هیچجام نبود