2789
میتونم بپرسم چرا؟

خیلی درس خوندن الان عاقبت خاصی نداره درگذشته حداقل کارش بود الان نیست فارق التحصیل زیاد شده وخیلی ها با داشتن لیسانس یا بالاتر رفتن فروشندگی یا کارهای دیگه میکنن عملا کاری در حد اون درس نیست عمرو جوانی ار،بین میره و اخرشم کار نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی اشتباه میکنم؟  میخوام دانشگاه برم؟

نه 

این که فکر می کنی ۲۰ سال دیره اشتباهه

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

خیلی کم میدن میگم که  تنها راه چاره قبولی داخل رشته تاپ

اصلا درس خوندن به درد نمیخوره به نظرم برو ی هنر یاد بگیر مثل آرایشگری عالیع فقط سرمایه میخواد، آخه چیه درس اینهمه زحمت بکشی مدرک بگیری بدون هیچ علاقه به کارت با حقوق ۱۰ تومن

🥰

مثل چی به جز آرایشگری البته میخوام زبان هم در کنار درس بخونم 

هر چیزی خیاطی ،طراحی دوخت، طراحی زرگری خیلی کارها هست که میتونی عملی،یاد بگیری آموزش ارز من دیگه ازم گذشته تو این دوره نیستم بدونم ولی،خیلی کارها هست حتی دوره پرستاری ..،میتونی،ببینی وارد بازار کاربشی بعد میتونی،درس با همون موضوع بخونی 

وا مگه چندسالشه

سنش کمه 

نوشته تو این سن دیره

منم علامت تعجب گذاشتم

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

هر چیزی خیاطی ،طراحی دوخت، طراحی زرگری خیلی کارها هست که میتونی عملی،یاد بگیری آموزش ارز من دیگه ازم ...

قبول ولی فکر می‌کنید چقدر درآمد داره؟ هر حرفه ایی بخوای یاد بگیری شش ماه زمان میبره بعد شش ماه چقدر درآمد داره؟اون شش ماه میشه اگه درست خوند یه رشته ی خوب مثل دندون و فیزیوتراپی قبول شد 

به نظرتون این رشته ها ارزش ندارن؟؟