2777
2789
عنوان

می‌خوام نماز شب بخونم هر کی مایل بود اسم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 95 پست
ممنونم ازت عزیزم،، منم واسه دلت ایت الکرسی و حمد میخونم،،  دارم روضه حضرت ابوالفضل گوش میدم و گ ...

قبول باشه 

منم دعا کنا 

منم خیلی تو شرایط بدی هستم 

یا ابوالفضل شما که باب الحوائجی دست رد به سینمون نزن 💔💔💔😭😭😭

♻️کارما♻️
قبول باشه  منم دعا کنا  منم خیلی تو شرایط بدی هستم  یا ابوالفضل شما که باب الحوائج ...

قبول حق باشه  ،، از ته دلم با این حال دعات میکنم،، الهی دلت شاد بشه و معجزه ای ک میخای واست  رخ بده و اروم بشی،،، قربون حضرت ابوالفضل بشم ک میدونم میشه ضامنمون،، 

💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبول حق باشه  ،، از ته دلم با این حال دعات میکنم،، الهی دلت شاد بشه و معجزه ای ک میخای واست &nb ...

😭💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به قرآن دارم زار میزنم 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

♻️کارما♻️
😭💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 به قرآن دارم زار میزنم  😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

میدونمممم کاملا میفهمممم حالتو،، چون خودممم همینجورررم 😭😭😭😭😭😭😭😭بد دلمو شکستتتت،،ولی گله ازش ندارم،،، مقصر خودمم و زیادی بودنمه 

💔
میدونمممم کاملا میفهمممم حالتو،، چون خودممم همینجورررم 😭😭😭😭😭😭😭😭بد دلمو شکستتتت،،ولی گله ازش ...

خدا کمکمون کنه 

بیاییم با شادی بگیم همه چی درست شد 

خدای ما خدای ناممکن هاست 

من هنوز امید دارم 

♻️کارما♻️
خدا کمکمون کنه  بیاییم با شادی بگیم همه چی درست شد  خدای ما خدای ناممکن هاست  من ه ...

ینی میاد بگه بابت حرفایی ک دلتو شکستم پشیمونم 😭😭😭😭😭خداا خودش دلمون اروم کنه،،، واست دعا میکنم ک دلت شاد بشه عزیزم 

💔
ینی میاد بگه بابت حرفایی ک دلتو شکستم پشیمونم 😭😭😭😭😭خداا خودش دلمون اروم کنه،،، واست دعا میکنم ک ...

میاد عزیزم میاد 

صبور باش 

بسپار به خدا خودش بلده چطور بچینه 

به نیت اینکه خودش بیاد ۱۴ مرتبه نادعلی بخون اولش بگو مُسَّخَر کردم (اسم شوهرتوو مادرشو  بگو به خودم اسم خودتو مادرتو بگو ) 

بعد ۱۴ مرتبه تموم شد ۱۰۰ تا صلوات بفرست 

مابینشم با کسی حرف نزن 

بعد بیا نتیجه رو بهم بگو 

♻️کارما♻️
میاد عزیزم میاد  صبور باش  بسپار به خدا خودش بلده چطور بچینه  به نیت اینکه خودش بی ...

ممنون عزیزم چشم الان میخونم و نتیجه رو بعد بهتون میگم،، با این دل شکستم کلی دعات میکنم عزیزدلم،، ب حق این شب حاجت روا بشی و خوشبخترین بشی ❤

💔