2777
2789
عنوان

ازدواج عالی

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 28 پست
خوشبخت بشی ، ۱۹ سالمه خواستگارم ردم کرده احساس ترشیدگی دارم دعا کن ی دختر خوب قسمت من بشه

ی پسر خوب نه ودختر خوب

بعدشم اگه ۱۹ ترشیدگیه پس من چیم😐

ان شاءالله بهترین همسر نصیبت بشه عزیزم برای منم دعا کن

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹
واقعااا هم تاثیر داره

بله تو همه‌ جای زندگی تاثیر دعای پدرو مادرو دیدم هر چی واسم دعا کردن خدا مستجاب کرده البته خودمم فرزندی خوبی واسه پدرو مادرم بودن

دلم تنگه خانه ی پدریه😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله تو همه‌ جای زندگی تاثیر دعای پدرو مادرو دیدم هر چی واسم دعا کردن خدا مستجاب کرده البته خودمم فرز ...

خوش به سعادتت

من هیچ کاری نکردم .خدا خودش نصیبم کرد ...باید ببینی قسمتت چیه

خوش بحالت خوش بختی بشی گلم

خدا باهات مشکلی نداشته

با ما  پدر کشتگی داره اصلااا کمک نمیکنه بریم سر زندگیمون

بله تو همه‌ جای زندگی تاثیر دعای پدرو مادرو دیدم هر چی واسم دعا کردن خدا مستجاب کرده البته خودمم فرز ...

یجا خوندم کارمای پدر مادرا حتی پدرا و پدر مادرای اونام تو زندگی و ازدواج تاثیر میزاره که چجور ادمایی بودن

سلام عزیزم برات نماز جعفر طیار خوندم  انشاءالله  ازدواج عالی نصیبت بشه

سلام عزیز دلم ممنونم گلم😍

ان شاءالله شماهم به سلامتی باردار بشید ی بچه عالی و سالم و زیبا😍

با اجازه اسی

میشه یه سر بیاین تاپیک اخرم؟

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»

خودم و مادرم و مادربزرگم صدتا چله و دعا و نذر و نیاز و سفره و...انجام دادیم. ..ولی به نظرم چشم زخم و نظر واقعیه و خیلی اتفاق میفته

شوهرم خیلی خوبه ولی.... 😓😓😓اینقدر خواستگاری و مراسم خرید و بله برون خوب برگزار شد، عصر روز قبل عقدم یه همسایه اومد دم خونمون شنیدم داری ازدواج میکنی خواب دیدم مامانت گفته یه پولی بدی به من واسه خودم مانتو بگیرم.. گفتم انشالله خیره و موقعیت نداشتم پول بهش بدم 

فرداش عقدم یه دعوا و الم شنگه ای شد که ضربه بدی به زندگیم زد که هنوز آثارش را داره😭😭😭

مامانم سر همین چشم زخم از دست دادم چند شب قبلش یه خانمه به مامانم گفت چقدر جوونی دختر بزرگ داری، چقدر اخلاقت خوبه و اینا دو هفته بعدش مامانم ایست قلبی ناگهانی کرد و فوت کرد😭😭😭😭

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خودم و مادرم و مادربزرگم صدتا چله و دعا و نذر و نیاز و سفره و...انجام دادیم. ..ولی به نظرم چشم زخم و ...

آخخییی عزیزم😭😭

حتما وان یکاد بنداز گردنت 

و قربونی کن 

و هرروز چهار قل بخون واسه خودت و زندگیت

آره واقعا چشم زخم آدمو نابود می کمه

منم زندگی شخصیم سر چشم زخم به فنا رفت🥺