2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره

من ارزش دارم که برام خوب خرج کنه😂😂😂

نهایت برداشتم همینه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚

خدای متعال تو قرآن فرمودن  باید مهریه بده مرد تا زن براش حلال باشه وگرنه حرام میشه 

نفقه و ... هم هست 

وقتی تو کشور ما سالهاست که حق و حقوقی برای زن 

برای زن خانه داری که شده کلفت بی جیره مواجب آقایون خصوصا بد اخلاق و خسیس 

حقوق و بیمه و مرخصی برای مادر زحمتکش 

نیست 

همین میشه که خانوما دارن بی قدر و قیمت تو خیابون خودنمایی می کنن دین و ایمانم که دیگه کسی نداره که به خاطر خدا مثل ماها گذشت کنه و پا رو دلش بذاره 

چه زن 

چه مرد 

مسیولین به ظاهر مسلمونمون هم دین ندارن که قانونی در این مورد نداریم و حق خانوما داره ضایع میشه 

خوب دور از جون شما مردم خر که نیستن گلم 

به خودشون میرسن و هزار تا ادا اطوار در میارن تا بتونن محبت و حمایت و پول مردا رو جذب کنن 

چون مثل همیشه می خوان به  خانوما ظلم کنن و زور بگن 

الآنم میگن 

خانوما خدا رو بشناسم و با حجاب باشم 

در حالیکه عمرا بیان بگن مرد هم باید خدا شناس باشه و آنقدر حق زنشو ضایع نکنه 

می دونی زندگی با مرد خسیس چه جهنمیه 

می دونی بی مهریه بعد سالها طلاق چه قدر سخته 

کاش درک می کردی ،،،😢😭

خدای متعال تو قرآن فرمودن  باید مهریه بده مرد تا زن براش حلال باشه وگرنه حرام میشه  نفقه ...

خدای متعال اون خط اول رو کجا فرمودن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عین آیه رو نگفتم  منتها تو قرآن خودم این آیه رو دو یه باری مطالعه کردم  می تونی تو نت بگ ...

چون پیدا نکردم پرسیدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چون پیدا نکردم پرسیدم

مطمینم باش 

خودم خوندمش 

به خاطر همینم برخی اتباع همون اول مثل ایران قدیم مهریه رو پرداخت می کنن و بعد زن رو میارن 

قدیمی ترا به جای پرداخت پول به زن 

ملک مهریه ی زن می کردن که خیلیم خوب بوده و ارزشش همیشه حفظ میشه 

الآنم که دیگه هیچی شده 

بارها تو همین ستچایت اومدم گفتم که خانوما داره بهتون تو ایران به ظاهر اسلامی ظلم میشه و یه کاری بکنید 

یه قانونی تو مجلس براتون تصویب کنن 

اما ...

مطمینم باش  خودم خوندمش  به خاطر همینم برخی اتباع همون اول مثل ایران قدیم مهریه رو پرداخ ...

من فقط میخوام آیه رو بفرمایید