2777
2789
عنوان

خانوم قری💅💄👠

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 34 پست
چقدر من ازت خوشم میاد💙😅 در کل خیلییی حس خوبیه که آدم و اینجوری بشناسن بنظرم حس مرتب و تمیز بودن ال ...

😘😘😘عزیزه دلی خوب.یه چیزی که بهم تجربه شده اینه وقتی لباسیو بپوشی بهت بیاد سبک خودتو پیدا کنی و ترکیب رنگهارو بشناسی.همیشه هم مرتب باشی.همه جا به چشم یه ادم خوشتیپ و قرتی نگاهت میکنن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😘😘😘عزیزه دلی خوب.یه چیزی که بهم تجربه شده اینه وقتی لباسیو بپوشی بهت بیاد سبک خودتو پیدا کنی و تر ...

دقیقا یکی از نکاتی که خیلیی تو بحث اعتماد به نفس روش کار میشه همین تیپ و ظاهره...ولی نه از لحاظی که ظاهربین باشیما نه ! از این لحاظ که همه ادما قشنگن همه ادما خوشگلن و فقط کافیه به قول شما سبکشونو پیدا کنن 

دقیقا یکی از نکاتی که خیلیی تو بحث اعتماد به نفس روش کار میشه همین تیپ و ظاهره...ولی نه از لحاظی که ...

ببین مثلا من یه مدل مانتو گرفتم قیمت پایین تقریبا ۷ تا رنگشو واقعا قیمتاش پایین بود مثلا ۱۵۰  تومن ولی جوری میپوشم و هرروز مدلاشو عوض میکنم همه فکر میکنن۱۰۰ دست مانتو دارم یه روز سبزو عسلی.با روسری عسلی.یه روز سبز و هارمونی رنگای سبز

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خب چه عطری میزنی اسمش چیه خنکه؟

اسمارو زیاد یادم نمیمونه🤦🏼‍♀️😅ولی خب بوش خوبه خیلی شدید نیس چون حساسیت دارم اگه از عطرایی که بوش زیاده بزنم باید دماغمو بکنم😂

این کفشم از این گیوه ساده هاست از خرازی نوار پرده گرفتم دوختم بهش برای رنگ صورتی مانتو بعد بخوام سفید بپوشم مهره گرفتم اونو جدا میکنم مهره سفید و طلایی یا نقره ای میزنم

این کفشم از این گیوه ساده هاست از خرازی نوار پرده گرفتم دوختم بهش برای رنگ صورتی مانتو بعد بخوام سفی ...

چقدر قشنگگ شدهه.این مهره هاشو هی جدا کنی خراب نمیشه؟با چی میچسبونی

چقدر قشنگگ شدهه.این مهره هاشو هی جدا کنی خراب نمیشه؟با چی میچسبونی

دوخت ساده کوک سبک میزنم که بتونم جدا کنم.مهره هارو هم با سنجاق قفلی کوچولو که با لاک رنگ کردم بهش وصل میکنم 

دوخت ساده کوک سبک میزنم که بتونم جدا کنم.مهره هارو هم با سنجاق قفلی کوچولو که با لاک رنگ کردم بهش وص ...

من یه کفش سفید دارم سادست بعد میخواستم گل و ایناها بهش بچسبونم ولی خب چون دیگه کنده نمیشد فعلا گذاشتم ساده بمونه🤦🏼‍♀️😂