2777
2789
عنوان

گوشی بازی کردن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 24 پست
خیلی  خیلی مخربه منم مثل شما بودم الان دخترم تاخیر کلامی و نقص توجه گرفته

با توجه به تجربه ای که دارم نسبت به بچه های مدرسه اکثرا افرادی که گوشی باز بودن نقص توجه داشتن گرچه زرنگ و باهوش بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش درسته اما نباید خیلی هم زیاد باشه براش تایم نزار. برو ببین چه بازی هایی میکنه.باهاش بازی کن. وق ...

بازی که اوایل آموزشی بود مثلا کلمات اول ابتدایی و یاد می‌گرفت بعد کم کم رفت سمت ماشین بازی 

سلام و وقت بخیر. یکی از بهترین راه ها برای حل مشکل فرزندان که زیاد با گوشی کار میکنن داشتن یه اپلیکیشن هست که بتونین با کمکش قانون بزارین برای فرزندتون. این اپلیکیشن ها رو توی دنیا بهش میگن گرنتال کنترل و توی ایران میگن مراقب فرزند در گوشی. قابلیت قفل برنامه و قفل زمانی پایه ایم برنامه ها هست. ایمینو یکی از اون اپلیکیشن ها هست که بیشتر از 250 هزار نفر نصب داشتن و خیلی از خانواده ها با کمک ایمینو تونستن فرزندشون رو به درستی در این دنیای مجازی هدایت و مراقب کنن. خواستین از کافه بازار و مایکت سرچ کنین ایمینو و نصب کنین. دقت فقط برای اندروید هست.

سلام و وقت بخیر. یکی از بهترین راه ها برای حل مشکل فرزندان که زیاد با گوشی کار میکنن داشتن یه اپلیکیشن هست که بتونین با کمکش قانون بزارین برای فرزندتون. این اپلیکیشن ها رو توی دنیا بهش میگن گرنتال کنترل و توی ایران میگن مراقب فرزند در گوشی. قابلیت قفل برنامه و قفل زمانی پایه ایم برنامه ها هست. ایمینو یکی از اون اپلیکیشن ها هست که بیشتر از 250 هزار نفر نصب داشتن و خیلی از خانواده ها با کمک ایمینو تونستن فرزندشون رو به درستی در این دنیای مجازی هدایت و مراقب کنن. خواستین از کافه بازار و مایکت سرچ کنین ایمینو و نصب کنین. دقت فقط برای اندروید هست.

ول کن نیست باید با دعوا ازش بگیرم

نه این کار باعث بدتر شدن میشه به نظرم برو از سایت بامانا کمک بگیر که تخصصش بچه ها و نوجوونا هستش قشنگ برای هر سوال و‌چالشت نسخه تخصصی داره یه سر بزن با راهکار تخصصی گوشی رو ترکش بده

نه این کار باعث بدتر شدن میشه به نظرم برو از سایت بامانا کمک بگیر که تخصصش بچه ها و نوجوونا هستش قشن ...

گوشی جدید خریدم دیگه اجازه ندادم چون مدلش بالا بود دست بزنه دیگه سمت گوشی من نمیره زمزم اثر انگشته قبلا پین و زود یاد می‌گرفت باز میکرد دیگه نمیتونه حتی یواشکی بره سراغش