کسی هست بچه اش گوشی بازی کنه و یا اثرات مخربشو دیده باشه فقط تورو خدا نصیحت نکنید خودم میدونم ولی بچه چهار ماهه دارم کلی کار دارم تو روز یه ساعت میدم بازی کنه ولی حریف باباش نمیشم به خاطر اینکه بزاره استراحت کنه گوشی میده بهش حالا اثرات مخرب ندیدم تو بچه ولی خیلی چیزا یاد گرفته مثلا یک تا ده انگلیسی حروف انگلیسی کلمات اول ابتدایی سه سال و نیمه هست سنش رنگا رو هم بلده
کارش درسته اما نباید خیلی هم زیاد باشه براش تایم نزار. برو ببین چه بازی هایی میکنه.باهاش بازی کن. وقتی براش وقت نزاری اون هم برای چیز های دیگه وقت میزاره
کارش درسته اما نباید خیلی هم زیاد باشه براش تایم نزار. برو ببین چه بازی هایی میکنه.باهاش بازی کن. وقتی براش وقت نزاری اون هم برای چیز های دیگه وقت میزاره
سلام و وقت بخیر. یکی از بهترین راه ها برای حل مشکل فرزندان که زیاد با گوشی کار میکنن داشتن یه اپلیکیشن هست که بتونین با کمکش قانون بزارین برای فرزندتون. این اپلیکیشن ها رو توی دنیا بهش میگن گرنتال کنترل و توی ایران میگن مراقب فرزند در گوشی. قابلیت قفل برنامه و قفل زمانی پایه ایم برنامه ها هست. ایمینو یکی از اون اپلیکیشن ها هست که بیشتر از 250 هزار نفر نصب داشتن و خیلی از خانواده ها با کمک ایمینو تونستن فرزندشون رو به درستی در این دنیای مجازی هدایت و مراقب کنن. خواستین از کافه بازار و مایکت سرچ کنین ایمینو و نصب کنین. دقت فقط برای اندروید هست.
سلام و وقت بخیر. یکی از بهترین راه ها برای حل مشکل فرزندان که زیاد با گوشی کار میکنن داشتن یه اپلیکیشن هست که بتونین با کمکش قانون بزارین برای فرزندتون. این اپلیکیشن ها رو توی دنیا بهش میگن گرنتال کنترل و توی ایران میگن مراقب فرزند در گوشی. قابلیت قفل برنامه و قفل زمانی پایه ایم برنامه ها هست. ایمینو یکی از اون اپلیکیشن ها هست که بیشتر از 250 هزار نفر نصب داشتن و خیلی از خانواده ها با کمک ایمینو تونستن فرزندشون رو به درستی در این دنیای مجازی هدایت و مراقب کنن. خواستین از کافه بازار و مایکت سرچ کنین ایمینو و نصب کنین. دقت فقط برای اندروید هست.
نه این کار باعث بدتر شدن میشه به نظرم برو از سایت بامانا کمک بگیر که تخصصش بچه ها و نوجوونا هستش قشنگ برای هر سوال وچالشت نسخه تخصصی داره یه سر بزن با راهکار تخصصی گوشی رو ترکش بده
نه این کار باعث بدتر شدن میشه به نظرم برو از سایت بامانا کمک بگیر که تخصصش بچه ها و نوجوونا هستش قشن ...
گوشی جدید خریدم دیگه اجازه ندادم چون مدلش بالا بود دست بزنه دیگه سمت گوشی من نمیره زمزم اثر انگشته قبلا پین و زود یاد میگرفت باز میکرد دیگه نمیتونه حتی یواشکی بره سراغش