2777
2789
چقدر قشنگه ،خدا مادر نازنینت رو حفظ کنه 🙏🙏

فدااای تو عزیزم😚❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فدااای تو عزیزم😚❤️

سلام همسن........خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی تهرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو تاپیک عکس عکس خونتو دیدم

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام همسن........خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی تهرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو تاپیک عکس عکس خونتو دیدم

سلام عزیزم

خوشحالم هم نسل خوبم

بله تهرانم 

بفرما منزل😚❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام عزیزم خوشحالم هم نسل خوبم بله تهرانم  بفرما منزل😚❤️

ممنون.......شما بفرما در خدمت باشیم  ولی مبلای من مثل خودت قشنگ نیستا

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

ممنون.......شما بفرما در خدمت باشیم   ولی مبلای من مثل خودت قشنگ نیستا

عزیزدلم❤️❤️❤️

وجودت برام مهمه...

صفا و صمیمیتت😚😚

عزیزدلم❤️❤️❤️ وجودت برام مهمه... صفا و صمیمیتت😚😚

زنده باشی دوستم

2790
2778
2791
2779
2792