2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله شبا نیس میزنن نیش هاشون پیش همه تقریبا خیلیم میخاره

ببخش اگر زیاد سوال می‌پرسم یه دونه نیش روی پای خودمه یه دونه هم روی پای دخترم دوتا با فاصله زیاد روی ساق پای شوهرم یعنی یکیش وسط ساق پاش اون یکی پایین ساق پاش خیلی با فاصله زیاده یه دونم پشت ساق پاشه و اینکه اصلاً سوزشو خارش نداره ممکنه که ساس باشه؟؟؟

🌌🌱  دختـــــرِفصل بهــــارم
ببخش اگر زیاد سوال می‌پرسم یه دونه نیش روی پای خودمه یه دونه هم روی پای دخترم دوتا با فاصله زیاد روی ...

فک نکنم شاید پشه کوری چیزیه اگه ادامه داش شاید ساس باشه شب ملافه سفید بنداز با چراغ قووه ببین

نه ساس نیس

از کجا مطمئن هستی؟؟ البته اینو جمعه زد از همون موقع کوچیک بود از جمعه که من و شوهرم و دخترم نیش خوردیم دیگه نیش نزد یعنی در واقع بهتره بگم که من حشره کش توی خونه خالی کردم هر روز یه حشره کش تار و مار قرمزو کلاً تو خونه خالی می‌کردم

میتونی عکس بدی ۳.۴تا پیش هم بعضیام یدونه منم بیشتر از همه نیش میزدن

اامکانش هست شما هم از نیشاتون برام عکس بفرستید می‌خوام ببینم دقیقاً چطوریه می‌خوام مقایسه کنم ممنونم عزیزم مرسی که داری وقت می‌ذاری جوابمو میدی😘

از کجا مطمئن هستی؟؟ البته اینو جمعه زد از همون موقع کوچیک بود از جمعه که من و شوهرم و دخترم نیش خورد ...

چون دیدم ک بزرگتر از این دوهفته طول میکشه جاش بره تا دستتم بهش میخوره میخاره بعد با حشره کشم نمیمیره زحمت نکش چون قایم میشن تو سوراخ سمع حتی تو تلویزیون شایدم جمعه رفتین بیرون جایی نیش زده پشه ای چیزی

چون دیدم ک بزرگتر از این دوهفته طول میکشه جاش بره تا دستتم بهش میخوره میخاره بعد با حشره کشم نمیمیره ...

نه راستش بیرون رفتیم ولی یهویی توی خونه ظاهر شد داشتیم تلوزیون نگاه می‌کردیم حدود ساعت ۱۱ شب