2777
2789
عنوان

گذشته همسرتون چقدر مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 41 پست
چقد حق گفتی  آقا من نظرم و عوض میکنم وقتی مث من نباشه غلط میکنه مرتیکع🤣

😂😉

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

متاسفانه خیلی داغون میشم.... چون به شدت در این مورد آدم مغرور و خودخواهی هستم... دوست دارم گذشته اش  هم مال خودم باشه، خاطرات دوتایی باکسی نداشته باشه.... 

اما چون عاشقشم، اگه بفهمم همچین چیزی بوده.... سعی می‌کنم اونقدر خوب باشم که اصلا گذشته یادش نیاد

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر عااشق شده باشه نه، نمیتونم کنار بیام چون معمولا مردا عشق اولشون تو ذهنشون میمونه، نظر منه البته 

ولی اگر قبلا ب یکی حسی داشته، ب هر دلیلی اون حسه محو شده و دیگه حسی نباشه، مشکلی ندارم 

بازم ادم تو شرایطه ک تصمیم میگیره

💍

بی نهایت مهمه،خودتون‌گول نزنید ،آدمی که قبل ازدواج با شما به خودش احترام نزاشته ووارد هر نوع رابطه ای شده ،بعداز ازدواج همون‌طور هست و فقط کمی محتاط میشه که کسی ذات کثیفش نشناسه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

بله خیلی برام مهمه

اینکه ادم با چهارچوبی بوده باشه ن ولنگار 

مجردم و تا شرایط نباشه ادم نیمتونه نظر بده

،مهمه برام پرونده بازی از گذشته در زندگی با من نداشته باشه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بستگی داره این گذشته تو زمان حال اثر بذاره یا نه،مثلا اگه مردی بوده که لی لند و بار رابطه های متعدد داشته قطعا آدم پایبند و وفاداری نمیتونه باشه،با اینجور موارد.وای اینکه مثلا عاشق کس دیگه ایی بوده و نشده یا نامزدی بهم خورده دیگه چندان برام مهم نیست چون همه اینا و تجربه میکنن.

متاسفانه خیلی داغون میشم.... چون به شدت در این مورد آدم مغرور و خودخواهی هستم... دوست دارم گذشته اش ...

شما چقدر منید..من قلبم درد میکنه وقتی دارم بهش فکر میکنم ..خیلی دوسم داره با احترامی که بهم میزاره و کارهایی که میکنه برام ارزشمنده ولی وقتی فکر میکنم یک درصد توی گذشته به کسی دیگه فکر کرده میمیرم

شما چقدر منید..من قلبم درد میکنه وقتی دارم بهش فکر میکنم ..خیلی دوسم داره با احترامی که بهم میزاره و ...

🤧من به قرار هایی که رفته بودم و با خواستگاران صحبت می‌کردم فکر میکنم... بعد پیش خودم میگم خب ببین، توهم با پسرا حرف زدی، خندیدی، قرار گذاشتی، اون هم تو گذشته ممکنه با کسی قرار گذاشته باشه و قصدش آشنایی بوده... پس بیخیالش بشو

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بستگی داره چیا باشه

ولی واقعیتش من از خدام بود که دوس دختر اول همسرم نباشم

پسرای تازه کار مصیبتن

خاک تو سرش کنن

وقتی تحویلش گرفتم روز اول دوستی آکبند بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اما اگه یه درصد احتمال رابطه جنسی و بوس و بغل و دست دختر گرفتن پی ببرم.... اصلااااا نمیتونم تحمل کنم. 

چون خودم گذشتم پاکه

من عاشقشم اونم هم خیلی دوستم داره روزای اول آشنایی یه روز کشیدمش کنار تا قشنگ باهاش راجع ب گذشته حرف بزنم همه چیزش رو باید بگه رابطش با بقیه چطور بوده تا چه حد بوده ۲ ساعت حرف زد و همه چیز رو گفت اولش سخت بود کنار اومدن اما چون ب درخواست خودم تعریف کرد کنار اومدم اون هم دور همه رو خط کشیده بود و قسم خورد که چشمش دنبال کسی نباشه حقیقتا امتحان خودش رو پس داده برام کلا اخلاقش عوض شده و منو خیلی دوست داره این رو هم بهم ثابت کرده.

من خودم چند تا از اون دخترهارو میشناسم و باهاشون در ارتباطم .*(کمی) .از اون سالها حدود ده سال میگذره و دوتا بچه داریم خیلی وقتا خودشو بهم ثابت کرده و میکنه عاشقمه عاشق بچهامه من که میپرستمش 🥲 زندگی همینه نباید توقع داشت آسمون سوراخ شده باشه این افتاده باشه پایین ک.

مهم اینه انسان درستی باشه ک تو زندگی مشترک پاک باشه من ترجیح بر این بود که بدونم..... بعضیا کنار نمیان ....

انشالله همتون خوشبخت باشید کنار کسی ک عاشقشید زندگی خوبی داشته باشید ❤

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

مجردم ولی بله خیلی مهمه خیلی خیلی

مثل خودم باید باشه،من این چیزا رو ندارم پس توقع دارم که خودشم نداشته باشه و متعهد باشه

درمورد سوالتون هم من از نظر خودم اگه متوجه بشم بخاطر چندتا چیز ولش میکنم،بخاطر دروغ و پنهان کاری که نگفته از اول بهم و بعد بخاطر اینکه در آینده به منم متعهد نخواهد بود

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍

بی نهایت مهمه،خودتون‌گول نزنید ،آدمی که قبل ازدواج با شما به خودش احترام نزاشته ووارد هر نوع رابطه ا ...

ببخشید چجوری باید ب ادمی ک هنوز نمیشنتسه و نمیدونه قراره همسرش کی باشه احترام بذاره؟ 

شاید از یکی برفرض خوشس بیاد، قصد بدیم نداشته باشه، بره جلو و بنا ب دلایلی بهم نخورن و منطقیش این باشه ادامه ندن، شاید دو 3 مورد این شکلی پیش بیاد، الان این ادم ذاتش کثیفه؟!! 

(من بحثم ادمایی ک فقط پی نیازشون هستن نیست) 

💍