2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا زودی خوب بشی برگردی سرزندگیت سرحال وعالی چ مریضی هالا؟

مرسی عزیزم 

منظورم همین مریضیه روحیه 

چون یکسالی هست که اینجوری ترسای وحشتناک دارم و خیلی سخت میگذره بهم 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
والا چی بگم مهم نیس...

ننه بگو

بوهای خوبی نمیاد

تصمیم خدایی نکرده اسیب به خودت که نداری؟؟؟

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
مرسی عزیزم  منظورم همین مریضیه روحیه  چون یکسالی هست که اینجوری ترسای وحشتناک دارم و خیل ...

اووخیی این مریضی فقط خو ادم میتونه بخودش کمک کنه درغیر اینصورت اذیت میشه فرد

مرسی عزیزم  منظورم همین مریضیه روحیه  چون یکسالی هست که اینجوری ترسای وحشتناک دارم و خیل ...

شما ارتباطتت با خدا کمرنگ شده راه تاثیر گذاری ماورا رو به خودت باز کردی ، بیشتر قران بخون ، ذکر بگو ، تو خونت چیز نجس نباشه ، سطل اشغال ور تو خونت نباشه به اینه های خونت نام خدا یا بسم الله بزن ، نشسته مو شانه کن جلوی اینه شونه نکن و...

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
شما ارتباطتت با خدا کمرنگ شده راه تاثیر گذاری ماورا رو به خودت باز کردی ، بیشتر قران بخون ، ذکر بگو ...

با اینکارا کمتر میشه ترسم؟ 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
درسته

گل خانم با اسیب به خودت هیچی درست نمیشه ، حالا بماند عذابهای اون دنیا

ولی به قول یه عزیزی تو همین نی نی سایت که یکی از عزیزاش خودکشی کرده بود میگفت، با خودکشی دردی تموم نمیشه بلکه به دیگران انتقال پیدا میکنه