2777
2789
عنوان

پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 27 پست
اعتماد قبول دارم  بقیه حرفاتون نه ،

اعتماد ؟ 

😂 حرف خنده داری میزنی 

تو این دنیا نباید به  سایه آت هم دل خوش کنی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی چیزا 

از پسرا تنوع طلب تر نیست

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

پس نظرت رو بگو 

نظر خواستی

اعتماد چشم بسته چه به دختر چه به پسر غلطه. فرقی هم نمیکنه. این از بحث اعتماد!

و اما از بقیه صحبتهات بیشتر اینجور استنباط میشه که شما از یه رابطه ی اشتباه ضربه خوردی و الان فقط از اون منظر داری به همه نگاه میکنی و قضاوت میکنی. درس گرفتن از هر تجربه ای خیلی عالیه ولی مواظب باش با موضع گیریِ تک جانبه، به خودت آدرس غلط ندی

امیدوارم موفق و سلامت باشی🌺

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

ببین، لزوما قرار نیست با اولین دوست پسرمون ازدواج کنیم

باید با اونی که بیشتر از همه تفاهم داریم و عشق واقعی بینمون هست و آدم مناسبی هست ازدواج کنیم

حالا تا این آدم رو پیدا کنیم قطعا چندین رابطه ی نامطلوب یا حداقل غیر ایده آل رو باید کات کنیم دیگه 

من خودم با دوست پسرم ازدواج کردم، از روی تجربه میگم

ببین، لزوما قرار نیست با اولین دوست پسرمون ازدواج کنیم باید با اونی که بیشتر از همه تفاهم داریم ...

گشتی تا پیداش کردی

نظر خواستی اعتماد چشم بسته چه به دختر چه به پسر غلطه. فرقی هم نمیکنه. این از بحث اعتماد! و اما ...

از یک رابطه؟

نامزدم چی؟ 

یا پسر عموم ؟ 

بیا برو تاپیک هامو بخون بعدا میفهمی چی کشیدم  این حقیقت 

مردا متاهل که حار تر پسرا شدن 

با دختر ۱۳ ساله هم رحم نمیکنن بگو عوضی زن داری بچه داری آخه وجدان نداری

اینروزا نه پسر خوبه نه دختر 

پس چی خوبه.؟

گشتی تا پیداش کردی

خب در طول زمان چندین تا دوست پسر داشتم

که هیچکدومشون صد در صد، اونی که میخواستم نبود

تا اینکه با شوهرم دوست شدم و به معنای واقعی، همه چیز تو رابطه مون اونجوری بود که میخواستم

از میزان عشق شدیدی که دوست داشتم تجربه کنم... تا سایر معیار و ملاک ها

خب همچین چیزی قطعا با اولین شانس گیر نمیاد، باید کلی امتحان کنی تا بالاخره رابطه ایده آلت رو پیدا کنی