2777
2789
عنوان

لمینت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 25 پست

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخن کاری حرامه چرا میکارید  

میرید جهنم سرب داغ میریزن رو ناخوناتون تازه اگر حامله باشید بچتون حروم زاده میشه !

فتوای جدیدی صادر شده 🖐️

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

لمینت که نا خن بلند نمی کنه  فقط ۱ لایه محافظ قبل ژلیش هست  همیشه لمینت می کنم&nbs ...

فرمش قشنگ نمیشه ؟! یعنی حالت ناخن میگم 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

آره این خیلی قشنگه😍 ولی ناخن من طبیعی این نیست😢کلا ندارم زیاد مگر که خودشون بذارند🥲

کاشته کوتاه اره دیگه چیزی که میخوای برات درمیادن

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
😢😢 والا بین دو راهیم چون فرم دستم هم بد طور شده گفتم اینطوری شاید عوض بشه رشد نداره هرچی هم دارو و ...

والا این راهش نیست چون خیلی ضرر داره از ژلیش تا اشعه ای که باهاش خشکش میکنه همشون مضرن و آسیب میزنن 

بعضیا نمیدونن با کاشت چقدر بهشون آسیب میرسه

کاشت حرام هم هست نمیتونی غسل کنی بدنت ناپاک میمونه 

عزیزم تصمیم با خودته ولی من گفتم که بدونی چون ارزش نداره😕

اگر بکاری کلا باید قید غسل و طهارت و وضو و پاکی و .. از ته بزنی

با این وضع اگر آدم باردار بشه بچش حروم زاده میشه

اگرم خدایی نکرده اتفاقی بیوفته بدون غسل اون دنیا بره واسش.. فاجعه رخ میده😑