2777
2789
عنوان

شام چی دارین🍜🍝🍕🍖🍗🍛🍲🍤🍔🍳🍞🍜🍡🍢🍝🍕🍟🍖🍗🍤🍣🍟🍕🍖

| مشاهده متن کامل بحث + 2211 بازدید | 132 پست
صفحه کابینتت مث من رنگش و همین طور اینکه دوتیکه اس😁

چه باحال...آره این از دو طرف دو تیکس...وسط اپن اومده پایین دو طرف بالاست

مَجازی هستیم اما... دلمان که مَجازی نیست... میشِکند.. حواسمان به تایپ کردنمان باشد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مني تي تي يا با هاني؟؟

نمیدونم😭😭😭😭😭😭 هرکی عکس غذا گذاشت😁😁😭😭😭😭😭😭چشام سیاهی رفت فک کنم اشتباه زدم😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سوپ بلغور رو ميخوام 

دوستم پیاز و رنده کن بذار یکم تف بخوره آبش بخار شه بعد نمک و زرد چوبه بزن و تف بده بعد هر چند تا تیکه مرغ دوست داری بریز تو قابلمه ت و روش آبجوش بریز(من تو غذاهام تحت هیچ شرایطی از آب سرد استفاده نمیکنم)بعد 3 تا 4 تا هویج و یکی دو تا سیب زمینی کوچولو و یه دونه گوجه رنده کن بریز تو قابلمه ت ...بعدم یکم بلغور خیس کن (بلغور وقتی میپزه دو برابر حجمی میشه قشنگ پس مراقب اندازش باش)و بریز تو قابلمه ...بعدم درشو بذار و همین ...قارچم میتونی توش بریزی که من ریختم و من موقع سرو فلفل پول بیبر میریزم روش ....

مَجازی هستیم اما... دلمان که مَجازی نیست... میشِکند.. حواسمان به تایپ کردنمان باشد... 
ببخش من و ...دوست نداشتم عکس بذارم... ببخش من و خانمی ...😞😞😞🙏🙏🙏

خواهش میکنم گلم شوخی کردم😘😘😘

مادر منم یه غذارو چند قسمت میکنه متفاوتش میکنه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰