2777
2789
عنوان

یه دقه میاین😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 35 پست

نگران نباش گلم مشکلی نیست.‌کاش دکترها یک کم هم درباره احتمال ریسک توضیح میدان که الکی اینقدر استرس به مادرها وارد نشه.‌عزیزم احتمال ریسک به خیلی عوامل بستگی داره سن مادر، سن جنین، وزن مادر و ....خیلی چیزهای دیگه و در جمعیتی که دقیقا از این نظر شبیه شما باشند سنجیده میشه بنابراین نشان دهنده قطعی بودن چیزی نیست  فقط نشون میده که شما بهتر است غربالکری مرحله دوم هم انجام بدید 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم اشتباه میکنی لو ریسک هستی.  نوشته 1:1130

عکس کامل بزار از اون سمت که لو ریسک ها رو نوشته

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نه عزیزم اشتباه میکنی لو ریسک هستی.  نوشته 1:1130 عکس کامل بزار از اون سمت که لو ریسک ها رو نو ...

مانترا جون اینم عکس کامل

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

الین جون بهتره دکترت ببینه. ولی سل فری هم احتمالا لازم نیست. غربالگری مرحله دوم میدی مثل من

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ببین تو تاپیک قبلی گفتم داون باید زیر 1500 باشه. 

ولی زیر 200 میشه های ریسک 

تو 1130 هستی . یعنی خیلی خیلی بالاتر از های ریسک هستی ولی جون زیر 1500 هست بهتره غربالگری دوم رو هم بدی تا خیالت راحت بشه. نگران نباش بچت که صد درصد سالمه

ببین تو تاپیک قبلی گفتم داون باید زیر 1500 باشه.  ولی زیر 200 میشه های ریسک  تو 1130 هست ...

آهان.سل فری که نمیدونم چیه😆 

خیالم یکم راحت شد مرسی

تو هم غربالگری دوم دادی ؟ یعنی اولی مثل من مشکوک بود؟

نه من مشکوک نبودم ولی مرحله دوم رو هم دادم. اکثرا میدن. تو همین قیمتای غربال اوله

سل فری هم یه آزمایش خونه ولی 1800هزینشه

نه من مشکوک نبودم ولی مرحله دوم رو هم دادم. اکثرا میدن. تو همین قیمتای غربال اوله سل فری هم یه آزما ...

۱۸۰۰😨😩

همون غربالگری دوم رو میدم 😆😆😆

منتظرم دکترم بیاد

مرسی از راهنماییات😘😍

سلام الین جان خوبی؟ یادته موعد بارداری من و شما یکی بود؟!

خوشبحالت غربالگری رو رفتی من نتونستم برم یعنی نشد 😥

ان شاءالله که بچت سالمه خانومی برای منم دعا کن من خبری از بچه ام ندارم....

احتمالا چند روز دیگه میرم سونو برای چکاب ...

شما مشخص نشد نی نیت گل پسره یا گل دختر؟؟😍

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...