2821
2789
عنوان

هیچی نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 18 پست
ببین یه بار تو جمع وقتی تازه شروع به کار کردم یه نفر بهم تبریک گفت بقیه هممه بهش حمله کردند که مگه م ...

وا چقدر ببخشید فرهنگشون عجیبه 

این حرفا چیه اولا ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن و بدون که مهم اینه که آدم توی هر جایگاهی که هست شاکر باشه و سرش بالا باشه ، و سعی کنه از درون نشاط داشته باشه و خوشبخت باشه ، نمی گم پیشرفت خوب نیست اولا تو از آینده بی اطلاعی آدم شاکر و امیدوار به رحمت خدا به وقتش نور و برکت خدارو تو زندگیش میبینه اما اگه هی ناشکرس کردی و هی موج منفی داشتی و رفتی توی مقایسه باید بگم متاسفم روز به روز حالت بدتر میشه ، از این فامیلاتون دوری کن ، با افرادی معاشرت کنین که احساس خوبی بهتون میدن خیلی هم شغل خوبی داری و امیدوارم هر چه زودتر به آرزوهات برسی ، دختر خوب این دنیا تموم میشه زودتر از چیزی که فکرش و میکنی پس از لحظاتت کنار همسرت و اعضای خانوادت لذت ببر و زندگیت و قشنگ بساز 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من امسال کنکور دارم احتمالا بتونم پرستاری یا بقیه پیراپزشکیا رو قبول شم با کنکور اردیبهشتم اما خیلی ...

ببین من مشکلم اینه انقدر اینا اذیتم کردند مقاومتم کم شده. والا تو شرکتای خصوصی و بانک و... کار می کنن

ببین من مشکلم اینه انقدر اینا اذیتم کردند مقاومتم کم شده. والا تو شرکتای خصوصی و بانک و... کار می کن ...

شاید حسودی میکنن به اینکه تعطیلی زیاد داره شغلت خودشون ندارن اگه واقعا برات ناراحت باشن که اصلا به روت نمیاوردن 

من واقعا دلم برای کسی بسوزه اصلا به مشکلی که داره اشاره نمیکنم