2777
2789
جفتش خوبه بی رنگ اگه رد سفیدی نندازه و چرب نباشه سبک تره رنگی هم دیگه لازم نیست که کرم پودر و اینا ...

ولی رنگی رو دکتر گفت زیاد فرقی با کرم پددر نداره بهتره بی رنگ استفاده شه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای قشنگم ضد افتاب قیمت مناسبم کسی اطلاع داشت میگه ، ممنونم

من تازگی ها دکتر ژیلا spf 30 خریدم خیلی خوب و سبکه 

بی رنگ و فاقد چربیه بزرگش 160 و خورده ای بود کوچیکش 80 تومن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ولی رنگی رو دکتر گفت زیاد فرقی با کرم پددر نداره بهتره بی رنگ استفاده شه

من چند سال استفاده کردم هیچ ضرری برام نداشت و خیلی هم روی پوستم تاثیر مثبت داشت. مثل کرم پودر هم نیست که سنگین باشه برای منکه خوب بود البته من مارک شون استفاده میکردم فکر کنم مارک های دیگه مثلا الارو خیلی کرم پودرشون سنگینه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من چند سال استفاده کردم هیچ ضرری برام نداشت و خیلی هم روی پوستم تاثیر مثبت داشت. مثل کرم پودر هم نیس ...

اسم ضدآفتابتون چی بود؟ پوستتون چربه؟

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

من همیشه رنگی میزنم ندیدم مشکلی برای پوستم پیش بیاد

ولی جدیدا یک نفر بهم گفت ضدآفتاب بی رنگت رو بزن بعد از ده دقیقه از ضدآفتاب رنگیت هم بزن 

فعلا دارم اینجوری پیش میرم 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
توروخدا میشه یه ضدآفتاب بدون رنگ مخصوص،پوستای چرب و جوش دار بهم معرفی کنید ممنونم استاتر عزیز

من دارم پرودرما استفاده میکنم راضیم

ولی برای صورت چرب و جوشدار ژل ضدآفتاب بهتره چون سبک تره 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
اسم ضدآفتابتون چی بود؟ پوستتون چربه؟

نه پوستم معمولیه ولی فاقد چربی گرفتم که یوقت جوش نزنم 

مارک شون