2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 82 پست
اخه میترسم نچرال مود بشه زشت بشه    

من بینیم شکسته بود عمل کردم طبیعی 

تا اخرین لحظه نیمه فانتزی دوس داشتم ولی ب دکتر گفتم طبیعی رو به نیمه فانتزی بشه چون طبیعی همیشه مده 

البتی طبیعی ای ک تو میگی احتمالا با قوز منظورته

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بینیم شکسته بود عمل کردم طبیعی  تا اخرین لحظه نیمه فانتزی دوس داشتم ولی ب دکتر گفتم طبیعی ر ...

منم بینم یه خورده انحراف داره یعنی هم عمل درمانی هم زیبایی باید انجام بدم. هزینه عمل تون زیاد شد؟ 

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
منم بینم یه خورده انحراف داره یعنی هم عمل درمانی هم زیبایی باید انجام بدم. هزینه عمل تون زیاد شد؟&nb ...

انحراف یعنی مشکل تنفسی داری ؟

منم یکم انحراف داشت تیغه بینیم مشکل تنفسی نداشتم ب خاطر شکستگی اینجوری بود 

عملم ۳۲ بود با همه چی ۳۵ وایساد

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
انحراف یعنی مشکل تنفسی داری ؟ منم یکم انحراف داشت تیغه بینیم مشکل تنفسی نداشتم ب خاطر شکستگی اینجور ...

کی انجام دادی؟ مشکل تنفسی که چه عرض کنم. آرع فک کنم چون کلن دهنم باز هست از دهنم نفس میکشم

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
کی انجام دادی؟ مشکل تنفسی که چه عرض کنم. آرع فک کنم چون کلن دهنم باز هست از دهنم نفس میکشم

بهمن ماه 

نمیدونم درمانی به قیمتش اضافه میشه یا ن 

بستکی به دکتر دارع

خوبه که 

پره ازین جمع تر شه شاید مشکل تنفسی پیدا کنی 

بعدم پره رو جمع کنه بازم به مرور زمان یکم بازتر میشه