زرد_طلایی مدیر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 447 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 82 پست بچها من دلم میخواد بینی مو عمل کنم ولی انگار نچرال داره مود میشهبینیم معمولیه خیلی بد نیست ک نیاز ب عمل داشته باشه به نظرتون چیکار کنم؟ قوی تر از دیروز..! 1403/03/20 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pinkypinky عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 3538 اخه میترسم نچرال مود بشه زشت بشه من بینیم شکسته بود عمل کردم طبیعی تا اخرین لحظه نیمه فانتزی دوس داشتم ولی ب دکتر گفتم طبیعی رو به نیمه فانتزی بشه چون طبیعی همیشه مده البتی طبیعی ای ک تو میگی احتمالا با قوز منظورته ماه پیشونی 🌚✨ چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
زرد_طلایی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 447 کحا لیزر انجام دادی؟ نوع لیزرها چی بود؟ دکتر پوستنمیدونم واسه جوش و اینا بود قوی تر از دیروز..!
زرد_طلایی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 447 من بینیم شکسته بود عمل کردم طبیعی تا اخرین لحظه نیمه فانتزی دوس داشتم ولی ب دکتر گفتم طبیعی ر ... عکسمو دیدی؟میخوام یکم پره ها دماغم جمع تر بشه قوی تر از دیروز..!
الیزابلا عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1963 عکسمو دیدی؟ میخوام یکم پره ها دماغم جمع تر بشه اگر مد نظرت پره هاست آره انجام بده ولی پل بین خوبه و باریکه کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
الیزابلا عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1963 اگر مد نظرت پره هاست آره انجام بده ولی پل بین خوبه و باریکه بینی کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
الیزابلا عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1963 من بینیم شکسته بود عمل کردم طبیعی تا اخرین لحظه نیمه فانتزی دوس داشتم ولی ب دکتر گفتم طبیعی ر ... منم بینم یه خورده انحراف داره یعنی هم عمل درمانی هم زیبایی باید انجام بدم. هزینه عمل تون زیاد شد؟ کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
pinkypinky عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 3538 عکسمو دیدی؟ میخوام یکم پره ها دماغم جمع تر بشه ندیدم ماه پیشونی 🌚✨ چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
pinkypinky عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 3538 منم بینم یه خورده انحراف داره یعنی هم عمل درمانی هم زیبایی باید انجام بدم. هزینه عمل تون زیاد شد؟&nb ... انحراف یعنی مشکل تنفسی داری ؟منم یکم انحراف داشت تیغه بینیم مشکل تنفسی نداشتم ب خاطر شکستگی اینجوری بود عملم ۳۲ بود با همه چی ۳۵ وایساد ماه پیشونی 🌚✨ چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
الیزابلا عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1963 انحراف یعنی مشکل تنفسی داری ؟ منم یکم انحراف داشت تیغه بینیم مشکل تنفسی نداشتم ب خاطر شکستگی اینجور ... کی انجام دادی؟ مشکل تنفسی که چه عرض کنم. آرع فک کنم چون کلن دهنم باز هست از دهنم نفس میکشم کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
زرد_طلایی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 447 اگر مد نظرت پره هاست آره انجام بده ولی پل بین خوبه و باریکه هومم قوی تر از دیروز..!
pinkypinky عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 3538 هستی بزارم؟ اره بذار ماه پیشونی 🌚✨ چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
pinkypinky عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 3538 کی انجام دادی؟ مشکل تنفسی که چه عرض کنم. آرع فک کنم چون کلن دهنم باز هست از دهنم نفس میکشم بهمن ماه نمیدونم درمانی به قیمتش اضافه میشه یا ن بستکی به دکتر دارع ماه پیشونی 🌚✨ چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
pinkypinky عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 3538 خوبه که پره ازین جمع تر شه شاید مشکل تنفسی پیدا کنی بعدم پره رو جمع کنه بازم به مرور زمان یکم بازتر میشه ماه پیشونی 🌚✨ چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
زرد_طلایی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 447 خوبه که پره ازین جمع تر شه شاید مشکل تنفسی پیدا کنی بعدم پره رو جمع کنه بازم به مرور ز ... نیاز ب عمل نداره؟ قوی تر از دیروز..!