2821
2789
عنوان

خدا کجاس

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 23 پست
یعنی اون ۱۰۰ هزار نفر الان چون مثلا تو بهشتن پس خدا کارش درست.

ببین منم یه زمانی از این حرفا زیاد میزدم 

ولی واقعا ما با ته تهش ۱۰۰ کیلو وزن و یک متر و خورده ای قد در جایگاهی نیستیم که بخوایم خدا رو ببریم زیر سوال

این دنیا فانی و گذراست؛سال ۱۴۸۰ هیچکدوم مون نیستیم 

مرگ هم تغییر وجودی هست و زندگی جاودانه

خدا اگه برای تمام اقدامات بنده هاش بخواد واکنش نشون بده که خیلی سال پیش نسل انسان منقرض شده بود 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

دآئیش با پنجم ابتدایی که داشت و معتاد بود رفت پتروشیمی الان دو تا خونه باغ ماشین شاسی بلند مدرک لیسا ...

اصلا عدالت خدا کجاس؟؟

از این موارد زیاد، همین باعث میشه انسان بگه خدای محمد با خدای قریش چه فرقی کرد؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه فایده ای داره آخه

دیگ قبل اینک بیای این دنیا انتخاب کردی و امضا کردی 

وگرنه خدا ب کوه و بقیه مخلوقاتش گفته  اونا قبول نکردن فقط انسان قبول کرده 

اون دنیا از خدا بپرس 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ببین منم یه زمانی از این حرفا زیاد میزدم  ولی واقعا ما با ته تهش ۱۰۰ کیلو وزن و یک متر و خورده ...

چرا آخه واکنشن نشون نده

زندگی من همین مقدار چرا نباید خالقم حمایت نکنه.

گل زیبا و عمر کوتاه. پس چون عمرش کمه باید زندگی نکنه، زیبایی و بوی خوش نداشته باشه. 

باغبان به گل رسیدگی نکنه چون عمر گل کمخ

اصلا عدالت خدا کجاس؟؟ از این موارد زیاد، همین باعث میشه انسان بگه خدای محمد با خدای قریش چه فرقی کر ...

داییش  مقصره چ ربطی ب خدا داره 

ولی چوب خدا صدا نداره جوری ضربشو  میبینه ک حد نداره 

ممکنه زمان بگذره  ولی  جوابشو میگیره

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

زندگی دختر از بین رفته.  خدا کی میخواد چوب بدون صداش رو تکون بده.

مگ خدا مقصره ؟ 

بزرگترا باید مراقب میبودن   اون دایی بی وجدانش باید جلوی هوسش رو نگه می‌داشت 

مگ خدا مقصره ؟  بزرگترا باید مراقب میبودن   اون دایی بی وجدانش باید جلوی هوسش رو نگه ...

دایی هوس باز رو کی خلق کرده؟؟ 

پدر و مادر بی ملاحظه اش را کی خلق کرده؟؟

مگه میشه صاحب هستی را کنار گذاشت و بگیم دنیا خودش هرجور دوست داره پیش بره؟؟؟

دنیا دو دوتا نیست یا هست؟ اگر هست خدا هم مقصر اگه نیست خدا کجای زندگی ما؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792