2777
2789
عنوان

برای شمام اتفاق افتاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 40 پست
اره خیلی پیش اومده 

چ حسی بتون دست داده

بعدش چکار کردین 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه با خبر

پس رفت و آمدتونو کمک کنید باهاشون

چه با خبر چه با بی خبر

باید آدم حفظ ظاهر کنه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

نه پیش نیومده فقط شاید گاهی اول مهمونی سرد باشه یک طرف بعد به طریقی یخ بشکنه و گرمتر بشه 

ن این نبوده

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
نمیذارم بیاد😂

شوخی میکنی!!!؟ 

نه با خبر

ممکنه قبلش بحثی تو خونه پیش اومده یا خیلی کار کردن خسته ان...‌ یکم میشینن خستگیشون در میره اخلاقشون برمیگرده... حالا هدیه هم ببینن حتما خوشحالتر میشن...کی از هدیه بدش میاد؟

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
پس رفت و آمدتونو کمک کنید باهاشون چه با خبر چه با بی خبر باید آدم حفظ ظاهر کنه

جمله آخر و با من بودین یا منظورتون طرفه

هیچی بیشتر حالم بد شد به خودم فحش دادم چرا اومدم

دیگه نرفتین؟ 

بنظرم وقتی سر زده بری یا اینکه زنگ بزنی خودت رو به قول معروف دعوت کنی که داریم میایم خونتنون اینطوری میشه یا ممکن هم هست بخاطر هدیه دادن و ندادن نباشه اصلا طرف ی کار مهمی داشته باشه یا دانش آموز یا دانشجو تو خونه شون باشه. 

ببین من پارسال خانواده پدری عموم و زنعموم و مادربزرگم اومدن خونمون حدود ی هفته اینا موندن بعد منم خب موقع امتحانات بود میرفتم اتاق هدفون میذاتم تو گوشم ک درس بخونم باز هم صداشون میومد حساب کن انتخاب رشته داشتم برای آزمون نمونه دولتی باید درس میخوندم ب معنای واقعی عصبی شده بودم اما خب حرمت مهمان واجبه من اصلا بهشون بی احترامی نکردم اما مثل قبل باهاشون صمیمی نبودم سرد برخورد میکردم تا شاید خودشون متوجه بشن و تا باهام حرف نمیزدن و کارم نداتن باهاشون حرف نمیزدم. 

حالا خداروشکر بخیر گذشت و هم امتحانام رو خوب دادم هم نمونه دولتی قبول شدم اما چند ماه بعد که همه خونه مادربزرگم جمع بودیم بحث امتحانات و اینا شد غیر مستقیم گفتم خیلی بده امتحان داشته باشی و کسی سر زده یا با دعوت خود بیاد خونت کاش همه یاد بگیرن رعایت کنند. 

حالا واسه شما شاید بخاطر همین کادو باشه اما این هم میتونه یکی از دلایلش باشهو شما فکر کنید بخاطر ندادن کادو هستش

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

جمله آخر و با من بودین یا منظورتون طرفه

طرف و میگم

باید حفظ ظاهر میکرد

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

ممکنه قبلش بحثی تو خونه پیش اومده یا خیلی کار کردن خسته ان...‌ یکم میشینن خستگیشون در میره اخلاقشون ...

ن اصلا خسته نبود

نه من با کسایی که مشکل روحی دارن رفت و امد نمیکنم ادایی ها رو دوست ندارم، اولین اشتباه، آخرین اشتب ...

حالا چرا مشکل روحی دارن