بنظرم وقتی سر زده بری یا اینکه زنگ بزنی خودت رو به قول معروف دعوت کنی که داریم میایم خونتنون اینطوری میشه یا ممکن هم هست بخاطر هدیه دادن و ندادن نباشه اصلا طرف ی کار مهمی داشته باشه یا دانش آموز یا دانشجو تو خونه شون باشه.
ببین من پارسال خانواده پدری عموم و زنعموم و مادربزرگم اومدن خونمون حدود ی هفته اینا موندن بعد منم خب موقع امتحانات بود میرفتم اتاق هدفون میذاتم تو گوشم ک درس بخونم باز هم صداشون میومد حساب کن انتخاب رشته داشتم برای آزمون نمونه دولتی باید درس میخوندم ب معنای واقعی عصبی شده بودم اما خب حرمت مهمان واجبه من اصلا بهشون بی احترامی نکردم اما مثل قبل باهاشون صمیمی نبودم سرد برخورد میکردم تا شاید خودشون متوجه بشن و تا باهام حرف نمیزدن و کارم نداتن باهاشون حرف نمیزدم.
حالا خداروشکر بخیر گذشت و هم امتحانام رو خوب دادم هم نمونه دولتی قبول شدم اما چند ماه بعد که همه خونه مادربزرگم جمع بودیم بحث امتحانات و اینا شد غیر مستقیم گفتم خیلی بده امتحان داشته باشی و کسی سر زده یا با دعوت خود بیاد خونت کاش همه یاد بگیرن رعایت کنند.
حالا واسه شما شاید بخاطر همین کادو باشه اما این هم میتونه یکی از دلایلش باشهو شما فکر کنید بخاطر ندادن کادو هستش