2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زنه رو میشناسم بچه داره قبلا با شوهرم دوست بودن همو میخواستم..این بیشتر عذابم میده آخه با اون😭

عزیزم خودت رو عذاب نده اگه شرایط جدایی رو نداری سعی کن کنار بیای با این قضییه وفقط به خودت وبچه هات اهمیت بدی بخاطر یه زن هرزه ویه مرد خائن خودت رو پیر نکن اونا گناه کردن ومطمئن باش تاوان میدن بیچاره شوهر زنه که نمیدونه زنه چه پستی هس

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️
دعوامون شده بود قبلش گفت خواستم حرصتو دربیارم😐😭

غلط کرد ... الکی میگه ...

چون میخواد توجیه کنه خودش رو ...

بگو خوبه منم با تو دعوام بشه برم یه مرد دیگه پیام بدم ؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
عزیزم خودت رو عذاب نده اگه شرایط جدایی رو نداری سعی کن کنار بیای با این قضییه وفقط به خودت وبچه هات ...

من همش ۲۳ سالمه ولی خیلی دارم عذاب میکشم

اتفاقا رفتم به مادرشوهرش گفتم..حساب اون زنیکه م رسیدم ولی خب از درون داغونم

غلط کرد ... الکی میگه ... چون میخواد توجیه کنه خودش رو ... بگو خوبه منم با تو دعوام بشه برم یه مرد ...

بخدا‌‌‌ همه اینارو گفتم 

انقد التماس کرد انقد گریه کرد حتی دست به خودکشی زد چون من رفته بودم خونه بابام

ولی خب چه کنم از ذهنم پاک نمیشه

من همش ۲۳ سالمه ولی خیلی دارم عذاب میکشم اتفاقا رفتم به مادرشوهرش گفتم..حساب اون زنیکه م رسیدم ولی ...

چقدر زود ازدواج کردی گلم واقعا ناراحت شدم برات عمیقا ولی هر تصمیمی میگیری فقط خودت رو نابود نکن

چقدر زود ازدواج کردی گلم واقعا ناراحت شدم برات عمیقا ولی هر تصمیمی میگیری فقط خودت رو نابود نکن

قربونت برم

به ظاهر خیلی خوبم میگم میخندم حتی یبارم به روی شوهرم نیاوردم

ولی دیگه کم آوردم از بس تنهایی فکر کردم و اشک ریختم

من همش ۲۳ سالمه ولی خیلی دارم عذاب میکشم اتفاقا رفتم به مادرشوهرش گفتم..حساب اون زنیکه م رسیدم ولی ...

مادرشوهرت چی گفت خوبه ک پشتت بوده 

اون زنه چی جوابش داده بود 

الان مطمئنی دیگه راه ارتباطی باهم ندارن ؟

قربونت برم به ظاهر خیلی خوبم میگم میخندم حتی یبارم به روی شوهرم نیاوردم ولی دیگه کم آوردم از بس تن ...

خب قربونت ناراحتیت رو به روش بیار تا خالی بشی نقطه ضعف نشونش نده که بخاطر بچه میمونی بهش بگو اگه تکرار بشه قید همه چیز رو میزنی ومیری

مادرشوهرت چی گفت خوبه ک پشتت بوده  اون زنه چی جوابش داده بود  الان مطمئنی دیگه راه ارتبا ...

به مادرشوهر دختره گفتم

به خود دختره م گفتم و حسابی از خجالتش دراومدم

نمی‌دونم واقعا😔

خب قربونت ناراحتیت رو به روش بیار تا خالی بشی نقطه ضعف نشونش نده که بخاطر بچه میمونی بهش بگو اگه تکر ...

نه اصلا نقطه ضعف نشون ندادم اتفاقا خیلی سرسخت تر از قبل شدم و خواسته هامو بیشتر کردم همه حرفامو میزنم 

ولی نشده تا حالا اشاره مستقیم بکنم به خیانتش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز