2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیتونی جدا بشی  این آدم مریض روانیه  فیلم های قرمز ،ملی و را های نرفته اش ،پارک وی ...

دیروز رفتیم دندون پزشکی بهم ساعت چهار وقت داد... اونم سرکاره بهش گفتم خودم میرم گفت من اجازه نمیدم زنم تنها بره بیرون گفتم چرا به من اعتماد نداری گفت زمونه کثیفه....

بشینید روی این مسئله شفاف صحبت کنید

منظورتون چیه هر وقت حرف میزنم باز چرت و پرت میگه حرفای خودشو میزنه من باهاش شوخی کنم فکر میکنه دارم باهاش لج میکنم🙂 من یکم بخاطر شلوغی تو بازار تا با کسی برخورد نکنم ازش فاصله میگیرم ناراحت میشه 

من یکم میخندم بهم گیر میده با اینکه اون با زنای فروشنده یا حالا منشیا میخنده بهم اجازه نمیده با داداشاش حتی حرف بزنم بعد خودش به زن داداشاش دست میده حرف میزنه و شوخی میکنه

بهم اجازه‌ی کار یا تحصیل نداد ولی خودش تا دوازده شب بیرونه برامون خونه نگرفت چون میترسه خطایی بکنم

هر هفته بهم یادآوری میکنه قوانین مزخرفشو ...

نمیزاره دوستامو ببینم اصلا .

اگر بخوام راجب خواهراش بگم اونا راحتن صحبت میکنن میرن بیرون زندگیشون راحته ...

خانوادم پشتشن .... من هر چیزی به مادرم میگم میگه طبیعیه غیرت داره روت

شایدم حق داشته باشن ..شاید فرهنگی که توش بزرگ شدید متفاوت باشه ..مثلا من خونواده سختگیری دارم و از بچگی با همه چی کنار اومدم..حمایت هایی که از من میشه از دیگران نمیشه ولی سخت گیری ها برای هیچکس توجیه پذیر نیست .. تو باید ببینی ایشون فرهنگش اینطوری و حرفا و محدودیت هاش عادیه و یا نه مشکل اساسی داره .. به هر حال این زندگی توعه و تصمیم نهایی رو تو میگیری .ولی بدون که اگه این صرفا یه فرهنگ متفاوت باشه و مزایای زیادی کنارش هست شاید بشه باهاش کنار اومد .. البته این حرف منطق منه .. حسم میگه نباید دیگران رو مجبور کنی مطابق میل تو زندگی کنن...امیدوارم راه درست رو خدا نشونت بده

ببین زندگی با یکی مثل شوهرت خیلی خیلی سخته منم شوهرم اوایل مثل تو بود توی این ۵ سال پدرم در اومد تا اخلاقای چرتشو عوض کردم و آدمش کردم اگه خودت برای خودت مهمی دلت آسایش میخواد تجدید نظر کن و به زیر سقف رفتن با این آدم و اخلاقای چرتش در آینده فکر کن ....  باور کن زندگی با آدمی که فقط دلش بخواد تورو محدود کنه و خودش هر غلطی دلش بخواد بکنه خیلی سخت و عذاب آوره 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹