2777
2789
اولیه عکس اصلی و ژولیده پولیدس دومیه ادیت داره به عکس اولین فقط نگاه کنین بگین چی کار کنم😂

خوبه من کک مکی ام زشت شدم اصلا بهم نمیاد شبیه گداها شدم 😅😅خوشگلی ولی حس میکنم یه چیزی کمه نمیفهمم چی لبخند بیشتر بهت میاد قیافت پوکره نمیاد بهت 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی کاری با اعتماد بنفسم کردی که روم نمیشه دیگه بگم زشتم اگه زشتا اینن پس من کدوم دسته ام😐😐

😂😂چرا چیشد منم ترسیدم 

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  
خوبه من کک مکی ام زشت شدم اصلا بهم نمیاد شبیه گداها شدم 😅😅خوشگلی ولی حس میکنم یه چیزی کمه نمیفهمم ...

بابا تازه اینا عکس قشنگان عکسایی دارم که میشه بستری کرد منو 😂

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
خیلی خوشگلی اسی واقعا بی اغراق میگم عالللللیییییییییی

قربونت برم من اعتماد به نفسم یه کوچولو درست شد🥹🥹👑👑شما که ملکه ای🥹👑❤️

بابا تازه اینا عکس قشنگان عکسایی دارم که میشه بستری کرد منو 😂

از همون عکسا میذاشتی خو الان من میگم خوبی اگر فکر مبکنی خیلی زشتی مث من بیا بریم گدایی به من ک خیلی میاد 💔😅😅

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ینی واقعا متوجه نشدی چی میگم یا شکی که اسی وارد کرد اینجوری کرده تا یک دقیقه دیگه خوب میشی

من عصبیم 

شرمنده .

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

یعنی کاری با اعتماد بنفسم کردی که روم نمیشه دیگه بگم زشتم اگه زشتا اینن پس من کدوم دسته ام😐😐

من گوه خورده باشم😂

بابا از نزدیک خیلی با عکسا فرق دارن آدما