2777
2789
عنوان

مادر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوس دارم به سرپرستی بگیرم اما فعلا بین مهاجرت و خونه مستقل گرفتنم تردید دارم اگه بمونم و خونه بگ ...

به نظرم همینجا خونه مستقل بگیر 

یه دونه ام کوچولوی گوگولی بیار از پرورشگاه بزرگ کن 

پسر نمیزارن ولی دختر میتونی

چه خبره شاید تا اون موقع مردیم ...... بعدش هم زن چهل ساله بچه بشه ده ساله زن میشه ۵۰ ساله که.....

گفتم که نمیدونم . ولی آخه باید از سن مادر شدن خودت بگذره تا بهت بچه بدن ،یا مدارک نازایی داشته باشی .

گفتم که نمیدونم . ولی آخه باید از سن مادر شدن خودت بگذره تا بهت بچه بدن ،یا مدارک نازایی داشته باشی ...

مدرک نازایی دیگه چه دردیه ......

ای بابا چقدر سخت میگرن واسه خانما

مدرک نازایی دیگه چه دردیه ...... ای بابا چقدر سخت میگرن واسه خانما

خوب ممکنه نظر کسی عوض بشه ،بره ازدواج کنه و بچه دار بشه ،بعد احساسات اون بچه چی میشه ؟ اونایی که قانون میذارن ،همه ی جنبه ها رو در نظر میگیرن .حالا بزن سرچ کن ،ببین قوانین چیه و شرایط چیه ؟ 

ما که دنبالش نبودیم ،خبر نداریم ،ولی پسر داییم بچه دار نمی‌شدند ،یه بچه از فامیلهای خانمش که پدر مادرش فوت شده بودند ،گرفتند .به اسم خودشون شناسنامه گرفتند ،چون وضعشون خوب بود،نازاییم داشتند ،بهزیستی سریع قبول کرد.

خوب ممکنه نظر کسی عوض بشه ،بره ازدواج کنه و بچه دار بشه ،بعد احساسات اون بچه چی میشه ؟ اونایی که قان ...

ولی فک کنم نیازی به این چیزا داشته باشن 

تا نپرسم که نمیشه چیزی ثابت کرد

خوب ممکنه نظر کسی عوض بشه ،بره ازدواج کنه و بچه دار بشه ،بعد احساسات اون بچه چی میشه ؟ اونایی که قان ...

اینا همش الکیه 

وقتی یه دختر مجرد همچین تصمیمیو میگیره یعنی کلا نمیخواد شوهر کنه دیگه 

مگر نه لازم نبود بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه