2777
عنوان

حاجت روایی✨

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 90 پست
منم ۲تا برمی‌دارم حاجت روایی همه  فقط تا کی وقت داریم بخونیم

حاجتت روا عزیزم✨🤲🏻❤️

زمان تعیین نکردم ولی حتما یادداشت کنیدکه فراموش نکنید و دین گردنتون نباشه عزیزم❤️

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲تا میخونم الهی همه بچه ها اخر عاقبت بخیر بشن‌دخترامنم خدا پشتو پناهشون باشه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
خودمو دوستم هر کدوم ۱۴ تا  التماس دعا ظهور آقا امام زمان دعا کن امسال فرهنگیان قبول شم زیار ...

حاجتت روا عزیزممم❤️✨🤲🏻

خودمو دوستم هر کدوم ۱۴ تا  التماس دعا ظهور آقا امام زمان دعا کن امسال فرهنگیان قبول شم زیار ...

عزیزم نگاه کردم کلا ۱۹ تا مونده ۲۸تا نمیشه ،میشه با دوستت کلا ۱۹ تا بخونید و اینکه من در جریان نیستم که میشه بیشتر از تعدادی که نذر کرده بودم خونده بشه یا نه؟ اگه مشکلی نداره این کار همون ۲۸ تارو بخونید وگرنه ۱۹ تا حاجتتم روا باشه انشالله عزیزم❤️✨🤲🏻

مرسی دوستای قشنگم نذر ۱۰۰یس ختم شد🥺✨ممنون ازتون و اینکه امیدوارم تویهمبن تاپیک بنویسید که حاجت گرفتید😍🤲🏻

زمانی تعیین نکردم ولی سعی کنید زودتر بخونید که خدایی نکرده فراموش نکنید

عزیزم تو‌پریودی مگه نمیشه قران خوند؟؟اون خانم گفتن 

من پریودم نخونم یعنی؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
چون حالا پریودموگرنه عاشق سوره ی یس هستم

درزمان پریودی فقط نمیشه ایه هاییی که سجده واجب دارن روخوند یعنی حرامه،ولی بقیه قران کراهت داره