2777
2789
عنوان

حاجت روایی✨

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 90 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام گلم چه تایپیک مفیدی  ۳۰ تا بعد امتحانام میشه بخونم؟ ۴ تیر ب بعد

سلام عزیزم چرا که نه

فقط یادداشت کن که یادت نشه چون منم از تعدادشون کم میکنم،خدایی نکرده دین به گردنت نباشه 

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

منم یدونه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
سلام عزیزم چرا که نه فقط یادداشت کن که یادت نشه چون منم از تعدادشون کم میکنم،خدایی نکرده دین به گرد ...

باشه دورت بگردم تا ۱ ماه دیگه تموم میکنم فقط برای حاجت رواییم دعا کنین اگه ۱۰۰ تا نشد پیام بدین دیگم بردارم❤❤❤❤

.

عزیزان دل خیلی ببخشید واقعا کسی مستأصل نشه نمی‌فهمه..اگر راضی بودین از نت دلتون یدونه سوره کوثر بخونید برای اشتی بین خانواده و خواهرها بی زحمت بازم از همتون عذر میخام انشاالله همگی عاقبت بخیر بشیم