2777
2789
ببخشید اگه فقط سینه عمل بشه چی؟ اونم خطرناکه؟ بعد هیچ راهی نیست برای اینکه اندام ساعت شنی بشه؟ بد ...

سینه کلا قضیه ش با پیکر تراشی فرق میکنه. اون و میتونی انجام بده، پزوتزه دیگه. دوستم سینه هاش خیلی کوچیک بود، پروتز کرد عالی شده 

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته  عمل سینه چی؟ اونم خطرناکه  پروتز سینه

نه عزیزم. تا حالا نشنیدم کسی با پروتز سینه اتفاقی براش افتاده باشه

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

سینه کلا قضیه ش با پیکر تراشی فرق میکنه. اون و میتونی انجام بده، پزوتزه دیگه. دوستم سینه هاش خیلی کو ...

پس خداروشکر

فک کنم اون کلا قضیه اش با پیکر تراشی فرق داره

مرسی گلم

بی نشان...

آره مادر دوستم دماغش عمل کرد شبش تو خواب فوت کرد چون حجم تنفسیش کم شده بود خیلی فکر نمیکردیم ی کوچک کردن دماغ هم عوارض داشته باشه عجیب بود اما واقعا پیش اومد 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
پس خداروشکر فک کنم اون کلا قضیه اش با پیکر تراشی فرق داره مرسی گلم

اره عزیزم، اون چیز خاصی نیست.

این عملا چیه واقعا بشون فکر هم نکنید من ببی فیسم ولی ۴۳سالمه خیلی خوبه ولیییی شکم دارم چون سزارین کردم دوبار،ولی برام مهم نیست اصلا...این عملا خطرناکن تو اطرافیان دیدم بدنشون عفونت کرده فوت شدن ...ورزش کنید ...اون بلاگره نيلو هم تو بیمارستان این عمل کرد ک بدنش عفونت کرد و خیلی اذیت شده بود و....حالا اندامی نباشید مگه چی میشه 😁 تنتون سالم باشه الهی 

همسایمون فوت کرد سر همین 

اما یکی از دوستای مامانم انجام داد هیچیش نشد 

خیلیم رعایت می‌کنه تو خوردوخوراکش که چربیاش برنگرده

زنده موندن یا نموندنشون به دکتر بستگی داره