ببخشید اگه فقط سینه عمل بشه چی؟ اونم خطرناکه؟ بعد هیچ راهی نیست برای اینکه اندام ساعت شنی بشه؟ بد ...
سینه کلا قضیه ش با پیکر تراشی فرق میکنه. اون و میتونی انجام بده، پزوتزه دیگه. دوستم سینه هاش خیلی کوچیک بود، پروتز کرد عالی شده
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
نه عزیزم. تا حالا نشنیدم کسی با پروتز سینه اتفاقی براش افتاده باشه
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
آره مادر دوستم دماغش عمل کرد شبش تو خواب فوت کرد چون حجم تنفسیش کم شده بود خیلی فکر نمیکردیم ی کوچک کردن دماغ هم عوارض داشته باشه عجیب بود اما واقعا پیش اومد
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
پس خداروشکر فک کنم اون کلا قضیه اش با پیکر تراشی فرق داره مرسی گلم
اره عزیزم، اون چیز خاصی نیست.
این عملا چیه واقعا بشون فکر هم نکنید من ببی فیسم ولی ۴۳سالمه خیلی خوبه ولیییی شکم دارم چون سزارین کردم دوبار،ولی برام مهم نیست اصلا...این عملا خطرناکن تو اطرافیان دیدم بدنشون عفونت کرده فوت شدن ...ورزش کنید ...اون بلاگره نيلو هم تو بیمارستان این عمل کرد ک بدنش عفونت کرد و خیلی اذیت شده بود و....حالا اندامی نباشید مگه چی میشه 😁 تنتون سالم باشه الهی