2777
2789
چرا خوب بده چیه مگه حالا گناهه کمک کردنم اینجا

نه چرا گناه والا ثوابه

من خودم چندتا میشناسم لباس یا پول یا خوراکی کمک میکنم

هم دختر دارن هم پسر 

ولی اولا نمیتونم اعتماد کنم شماره بدم هرچند کار ثواب باشه 

دوما من خودم غیر مستقیم میبرم با هزارتا دلیل و بهانه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نه چرا گناه والا ثوابه من خودم چندتا میشناسم لباس یا پول یا خوراکی کمک میکنم هم دختر دارن هم پسر&n ...

منم نمیدونم چطوری اعتماد سازی کنم والا فقط یه کیسه بزرگ لباس دارم حیفم میاد بزارمشون دم در چون آشغالی میاد میبره گفتم حداقل یکی استفاده کنه حالا شما اگه راهی میشناسی بگو مثلا این بچه ها که سر چهار راها میشینند برم شمارشونو بگیرم که بچن یا خونوادشون خودشونو نشون نمیدن اواقعا بد زمونه ایی شده دیگه حتی کمک هم نمیشه کرد 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم نمیدونم چطوری اعتماد سازی کنم والا فقط یه کیسه بزرگ لباس دارم حیفم میاد بزارمشون دم در چون آشغال ...

از اشناهای خودتون سراغ بگیر انقدر زیاد هستن پیدا میکنی

اشناها و همسایه ها شما به چندتا بسپار ببین چقدر زیاد پیدا میشن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃