2777
2789
عنوان

گیسوام.خوردن اموکسی سیلین و اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 17418 بازدید | 67 پست

اگه باردار باشی نباید دندون بکشی و..اقدام که هنوز هیچ چیز مشخص نیست 

واینکه تو خود بارداری اگه عفونت باشه چرک خشک کن میدن مشکلی نداره این عفونته که خوب نیست

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

آموکسی سیلین داروی ایمنی هست تو خود بارداری من برا دندونم استفاده کردم اگه حامله هم باشی ماه اول ارتباط خونی با جنین نداری که دارو بهش برسه تو که حالا تازه اقدامی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم گفتی اقدام الان گزارش میخوری 😰بگو میخوان اعمالی رو انجام بدم که منجر به بارداری بشه 

نه بابا چیزی نیست که واسه همه خوبه واسه ما عیبه

نی نی یار گفت شوخی نکن در موردش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آموکسی سیلین داروی ایمنی هست تو خود بارداری من برا دندونم استفاده کردم اگه حامله هم باشی ماه اول ارت ...

ممنونم😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آموکسی سیلین تو خود بارداری هم مشکل نداره شما که فعلا تو اقدامید فقط حتما حتما به دندونات رسیدگی کن ...

من از بچگشم دندونام داغون بوده

الان یکی خراب داشتم کشیدم😕😕😕دیگه فعلا خرای اونجوری نیست

اگه مطمئنی عفونت داره بخور  اگه شک داری برو پیش دکتر چک کنه .

میرم نشون میدم😍

بچه توی ماه های اول به فولیک خیلی نیاز داره باید از قبل ذخیره باشه توی بدنت

عزيزم منم تازه اقدام كرده بودم كه رفتم دندون پزشكى ديروزم فهميدم باردارم 

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...

خب به دکتر میگفتی احتمال داره باردار باشم بهت داروی مجاز میداد

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚