2777
2789
کمی به خودت برس وبه زندگیت روح بده ،یه روز خیلی خوبی باشوهرت چون به میان رفتار می‌کنه دوسش داری ،یه ...

گلم بگو حست ب ازدواجم چیه؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
کمی به خودت برس وبه زندگیت روح بده ،یه روز خیلی خوبی باشوهرت چون به میان رفتار می‌کنه دوسش داری ،یه ...

مرسی بنظرت جنسیت بچه بعدیم چیه؟ 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

حس ج به من چیه؟

حس موسی الرضا به فاطمه چیه؟

حس فاطمه به موسی الرضا چیه؟

بهم میرسن؟

کلا منو چطور ادمی میبینی؟ اون شخص مقابلمو چطور؟

اونو یه شخص قد بلند صورتش کشیده

موهاش پرپشته 

زیاد اهل دود اینا نیست ولی رفیق زیاد داره

حس میکنم تو صحبت کردنم زیاد معاشرتی نیست

شما ارومی استرسی هستی

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

انشالله خوشبخت میشی عزیزم ،ولی خوشبختیتو خودت میسازی به جای رویا پردازی تلاش کن

مسیرم گم کردم سر در گمم عزیزم،میش بگی حست ب سینا چیه در کل چطور ادمی میبینیش؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
اگه شما زیاد حرفشو داخل خونت نیاری وبا شوهرت دوست باشی اون خانوم هیچ کارینمیتونه بکنه که زندگی شما ب ...

ببخشید میتونم ی سوال دیگ هم بپرسم؟

ما تازه ی زمین خریدیم شروع کردیم بسازیم ، ی آپارتمان دیگ داشتیم اونجارو فروختیم، ولی ب قیمت پایین فروش رفت، ب نظر شما خیلی تو بدهی میوفتیم ؟ خیلی طول می‌کشه تا تموم کنیم؟ نیمه تمام اسباب کشی میکنیم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
ببخشید میتونم ی سوال دیگ هم بپرسم؟ ما تازه ی زمین خریدیم شروع کردیم بسازیم ، ی آپارتمان دیگ داشتیم ...

سلام عزیزم من خودم زیاد به حس ششم اینا اعتقادی ندارم تعریف از خودم نباشه بعضی وقتا بدون اینکه بخوام یه چیزایی به الهام میشه گاهی اوقات درست از آب در میاد ومن خودم از حسن میترسم اما همیشه سعی میکنم حسن رو حتی بعضی وقتا شاید هم اشتباه باشه به سمت حوادث یا افکار خوب سوق بدم ،شما هم بیشتر سعی کنید با عقلت.ن وشرایط زندگیتون تصمیم بگیرید و احساساتی وبدون تفکر تصمیم نگیرید،جدا از تمامی این مباحث من اگه جای شما بودم زودتر خونمو می‌ساختم وتا هرکجا که در توانم بود هم خرج خونه میکردم چون متاسفانه پول کشورمون روز به روز کن ارزش تر میشه هر کاری رو هم بتونی امروز انجام بدی از فردا بهتره،الان خونه راکته ومصالح هم زیاد قیمتش بالا پایین نمیره اگه بتونی زودتر دست به کار شوید که خوبه ،اگه خونتونم یه وقت خدایی نکرده نیمه کاره موند اونوقت میتونید بزارید برای فروش ویژه خونه جمع و جورتر بخرید البته این نظر منه،شما باشوهرتون مشورت کنید وشرایطتتون رو هم بسنجید واز کسایی که خونه تازه ساختن هم در مورد مخارجش بپرسید،  واین چیزا مثل ساخت خونه وتصمیمات مهم زندگیتون روبا حس ششم دیگران انجام ندید شاید طرف حسش براتون درست در نیومد اونوقت عواقبش براتون زیاد میشه،داخل زندگیتم تمرکزتو بزار برای آرامش خودتو شوهر و بچه هات هیچی جای آرامش رو نمیگیره،هم داخل زندگیشون مشکلات دارن  

یه پسر تحصیل کرده ساده و خوش قیافه تقریبا کلا حس میکنم تو ازدواج شانس باهات یاره

شوهرم فردا چک داره، خونمون فروش نرفت پاس کنه ، چی میشه؟ خیلی استرس داریم باردارم

ترو خدااا جوابمو بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد