اگه شما زیاد حرفشو داخل خونت نیاری وبا شوهرت دوست باشی اون خانوم هیچ کارینمیتونه بکنه که زندگی شما ب ...
ببخشید میتونم ی سوال دیگ هم بپرسم؟
ما تازه ی زمین خریدیم شروع کردیم بسازیم ، ی آپارتمان دیگ داشتیم اونجارو فروختیم، ولی ب قیمت پایین فروش رفت، ب نظر شما خیلی تو بدهی میوفتیم ؟ خیلی طول میکشه تا تموم کنیم؟ نیمه تمام اسباب کشی میکنیم؟
ببخشید میتونم ی سوال دیگ هم بپرسم؟ ما تازه ی زمین خریدیم شروع کردیم بسازیم ، ی آپارتمان دیگ داشتیم ...
سلام عزیزم من خودم زیاد به حس ششم اینا اعتقادی ندارم تعریف از خودم نباشه بعضی وقتا بدون اینکه بخوام یه چیزایی به الهام میشه گاهی اوقات درست از آب در میاد ومن خودم از حسن میترسم اما همیشه سعی میکنم حسن رو حتی بعضی وقتا شاید هم اشتباه باشه به سمت حوادث یا افکار خوب سوق بدم ،شما هم بیشتر سعی کنید با عقلت.ن وشرایط زندگیتون تصمیم بگیرید و احساساتی وبدون تفکر تصمیم نگیرید،جدا از تمامی این مباحث من اگه جای شما بودم زودتر خونمو میساختم وتا هرکجا که در توانم بود هم خرج خونه میکردم چون متاسفانه پول کشورمون روز به روز کن ارزش تر میشه هر کاری رو هم بتونی امروز انجام بدی از فردا بهتره،الان خونه راکته ومصالح هم زیاد قیمتش بالا پایین نمیره اگه بتونی زودتر دست به کار شوید که خوبه ،اگه خونتونم یه وقت خدایی نکرده نیمه کاره موند اونوقت میتونید بزارید برای فروش ویژه خونه جمع و جورتر بخرید البته این نظر منه،شما باشوهرتون مشورت کنید وشرایطتتون رو هم بسنجید واز کسایی که خونه تازه ساختن هم در مورد مخارجش بپرسید، واین چیزا مثل ساخت خونه وتصمیمات مهم زندگیتون روبا حس ششم دیگران انجام ندید شاید طرف حسش براتون درست در نیومد اونوقت عواقبش براتون زیاد میشه،داخل زندگیتم تمرکزتو بزار برای آرامش خودتو شوهر و بچه هات هیچی جای آرامش رو نمیگیره،هم داخل زندگیشون مشکلات دارن