2777
2789
عنوان

رفتار نامزدم در بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 27 پست

از منی که تجربه دارم اگه بپرسی میگم ردش کن چون به احتمال زیاد دورو و کمی دروغ گو هست این آقا و یک دنده

و اینکه اصلا بهم نمیخورید چون دامادی که جلو دهن پدر زنش رو بگیره و حرف خودش بزنه نمیتونه داماد خوب و عاقلی باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا همش الارمه جدی بگیر بیفت دنبالش 

خدا قبل هر اتفاقی به ما الارماشو نشون میده ماهاییم که باید عاقلانه نگاه کنیم

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از منی که تجربه دارم اگه بپرسی میگم ردش کن چون به احتمال زیاد دورو و کمی دروغ گو هست این آقا و یک دن ...

خیلی ناراحتم که جلوی حرف پدرمو گرفت خیلی زیاد الان دارم جری تر هم میشم

اینا همش الارمه جدی بگیر بیفت دنبالش  خدا قبل هر اتفاقی به ما الارماشو نشون میده ماهاییم که با ...

الان دارم فکر میکنم که چطور با پورویی جلوی حرف پدرمو گرفت نمیتونم اروم باشم بعد از دوروز خوشحالی این مورد تازه یادم امد واقعا دارم جری میشم

خیلی ناراحتم که جلوی حرف پدرمو گرفت خیلی زیاد الان دارم جری تر هم میشم

باور کن هیچ انسانی کامل نیست اما باید حداقل طرف شعور اینو داشته باشه که پدر زن و مادر زن و پدرشوهر و مادرشوهر احترام باید قائل شد براشون چون میخوایم با بچه اونا وصلت کنیم طرف سر راهی که نبوده اونم تو شب بله برون😠😠😠

الان دارم فکر میکنم که چطور با پورویی جلوی حرف پدرمو گرفت نمیتونم اروم باشم بعد از دوروز خوشحالی این ...

به نظرم خیلی جای تامل داره میتونست با لحن بهتری و ملایم تری اوکی کنه 

بعدم اونجا چند تا بزرگتر نداشته که همچین کاریو خودش کرده ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مگه تو تاپیک نزدی که میخوام موقع انگشتر انداختن بهم‌بزنم چیشد پس😶

مامانش گفته بود نمیاد از اخر امد و کلی عذرخواهی و اینا مجلس خیلی خوب پیش رفت جوری که من خیلی خوشحال بودم امشب خیلی ریز به بله برون توجه کردم و تازه متوجه این دو موضوع شدم

به نظرم خیلی جای تامل داره میتونست با لحن بهتری و ملایم تری اوکی کنه  بعدم اونجا چند تا بزرگتر ...

میتونست صبر کنه بابام حرفشو زد بعد اون بزنه اما . اما با گستاخی وقتی بابام حرف میزد روی حرف بابام حرفشو ادامه میداد و چشاشم نیمه بسته میکرد. الان پیام دادم و برای فردا یه جلسه ست کردم بشینم صحبت کنم علت این رفتار زشتش رو جویا بشم

میتونست صبر کنه بابام حرفشو زد بعد اون بزنه اما . اما با گستاخی وقتی بابام حرف میزد روی حرف بابام حر ...

حق داری باور کن خدا چشاتو باز کرده 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792