2821
2789
اصلا،هیچوقت باهام حرف نزده در موردش،منم اصن نمیتونم حرف بزنم

خب عادیه حرف نزدع نمیتونی 

میتونی دکتر بری؟

یا خواهر بزرگتر داری؟

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی قدت چنده؟

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

فقط تو رو خدا استرس نگیر خیلیم عادیه والا ما رو ترسوندن الکی که فقط تا ۱۵ سالگی وقت دارید ما تو ۱۳ سالگی استرس داشتیم که نکنه بخوایم بریم دکتر 

هر چی دیر تر پریود بشی بهتره اتفاقا 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
خب عادیه حرف نزدع نمیتونی  میتونی دکتر بری؟ یا خواهر بزرگتر داری؟

اصلا نمیزارنم،حتی یه بار یه دکتر بهشون گف ببریدش دکتر غدد،نبردن که

نه خودم بچه بزرگم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
۱۶۸

اگه پریود شده بودی زودتر ، رشد قدت متوقف میشد، برا همینه بلندی

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

اصلا نمیزارنم،حتی یه بار یه دکتر بهشون گف ببریدش دکتر غدد،نبردن که نه خودم بچه بزرگم

خاله اینا نداری یا یه بزرگتر دیگ که باهاش راحتی

ولی‌ سعی کن دکتر بری 

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

الان بلند حساب میشم واقعا؟

بله تو سن ۱۵ سالگی قد ۱۶۸ برای دختر بلنده

خاله اینا نداری یا یه بزرگتر دیگ که باهاش راحتی ولی‌ سعی کن دکتر بری 

نه خاله ندارم،با کسی راحت نیستم کلن،کسیو ندارم که باهاش راحت باشم یا نباشم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
نه خاله ندارم،با کسی راحت نیستم کلن،کسیو ندارم که باهاش راحت باشم یا نباشم

سخت شد 

ولی‌ نگران نباش

منم پریود شدم‌ زود 

ولی‌ هر ۶ ماه یا هر ۹ ماه میشدم بعد اینکه رژیم‌ گرفتم‌ 

هر ماه میشم 

ولی‌ الان نشدم این ماه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز