2777
2789
عنوان

حاملگی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 24 پست
چه خوب شد که گفتی. واقعا نمیدونستم. این وسط مشکلی پیش بیاد خانوم میمونه تو آمپاس نه مرد

چه ربطی داره

آقا هم توی ازدواج شریکه اونم به همین میزان میمونه توی آمپاس

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقد رسما و شرعا و قانونا زن و شوهرن عقد یعنی ازدواج نه آشنایی

توی ایران قضیه فرق می‌کنه خیلی ازدواج سنتی می‌کنند طرف میاد خونشون خواستگاری به خاطر اینکه خانواده محدودی داره مجبورن عقد کنن یه تایمی رو توی دوران عقد بمونن و بعد عروسی بگیرن پس عملاً اون تایم برای آشنایی حساب میشه عزیز دل من اینجا داریم زندگی می‌کنیم در مورد اروپا و آمریکا نظر ندید که یا در مورد خانواده‌هایی که یه خورده اپن ماین‌ترن یه خورده روشنفکر صحبت نمی‌کنیم که خیلیا موقعیت اینو ندارن که قبل از اینکه عقد بکنن و محرم بشن به همدیگه شناخت پیدا کنند

وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت

چه ربطی داره آقا هم توی ازدواج شریکه اونم به همین میزان میمونه توی آمپاس

نخیر . مشکل برا خانوم بیشتره/ خودش میگه مشکل داریم. بعد میاد تو عقد رابطه داره؟ به نظرت با عقل جور درمیاد. اول باید از رابطه مطمئن بود بعد این جریانا

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

ما از قبل رابطه داشتیم  ولی این سری بدون اینکه بهم بگه اینکارو کرد

حداقل از کاندوم استفاده میکردی نه صرفا برای جلوگیری از بارداری برای جلوگیری از بیماری 

تا کی میخوای حماقتت توجیه کنی 

اشتباه کردی

عقد رسما و شرعا و قانونا زن و شوهرن عقد یعنی ازدواج نه آشنایی

بله ولی ایشون خودش داره میگه با هم مشکل داریم. هفته پیش خوب بودیم و فردا داخواست میدم

خب این شبیه یه ازدواج امن و پایدار نیست.

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
توی ایران قضیه فرق می‌کنه خیلی ازدواج سنتی می‌کنند طرف میاد خونشون خواستگاری به خاطر اینکه خانواده م ...

چه ربطی به سنتی صنعتی داره

عقد یعنی ازدواج

یعنی زن و شوهر

یعنی مهریه و نفقه

یعنی تمکین و رابطه

یعنی من زنتم تو هم شوهرمی

اگر اینطور بود که واسه جدا شدن در دوران عقد به قول شما آشنایی مهریه نمیگرفتن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

نخیر . مشکل برا خانوم بیشتره/ خودش میگه مشکل داریم. بعد میاد تو عقد رابطه داره؟ به نظرت با عقل جور د ...

اینکه با وجود مشکل رابطه داشت بحثش جداست

ولی چطور شما میگی مشکل برای خانم بیشتره؟ مگه خانم مهریه میده؟ 

اینکه با وجود مشکل رابطه داشت بحثش جداست ولی چطور شما میگی مشکل برای خانم بیشتره؟ مگه خانم مهریه می ...

من نظرم اینه. هر کی موافقه خودش میدونه. باید عواقبشو هم بپذیره. مثل این خانوم

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

خانوما میشه انقد در مورد رابطه تو دوران نامزدی وقتی محرمن اسماشون تو شناسنامه همه گارد نگیرین وقتی اسما میرن تو شناسنامه یعنی زن. شوهرن یه شام ب فامیل دادن ک نمیشه زن شوهر بودن

رابطه جنسیم بر زنو شوهر یه چی‌عادیه پس نگین نباید باشه منتهی آدم باید عقل داشته باشه تا وقتی که از طرفش کامل مطمئن نشده یا باهم مشکل دارن اوکی نیست کامل نده بزرگ ترین اشتباهه اسی همینجاست فقط همین برای همه یه نسخه کلی نپچید چون چند نفر با بی عقلی ب فکری ب مشکل خوردن دلیل نمیشه همه اینجوری باشن حلال خدارو حروم نکنین دخترام نیاز جنسی دارن بیاد بر شوهر خودشم ناز کنه نذاره؟؟