2777
2789

سلام دوستان بنده؛ 20سالمه

بنظرتون سنم مناسبه برا بارداری؟ 

شما چند سالگی باردار شدین؟ 

و اینکه من عاشق فرزند پسرم، راهکاری دارین براش؟ 🥺🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سن مناسب بارداری زمانیه که مشکل مالی نداشته باشی زمانیه که خودت از نظر فکری به بلوغ کافی رسیده باشی ...

درسته کاملا حق، اینا به کنار خودم احساس میکنم هنوز بچم، درصورتی که نگهداری بچه خیلی سخته

درسته کاملا حق، اینا به کنار خودم احساس میکنم هنوز بچم، درصورتی که نگهداری بچه خیلی سخته

چند ساله ازدواج کردی؟

یکم از زندگی مشترک لذت ببر.بچه ک بیاد وارد فاز تازه ای میشی.تو این مدت دوره ها و کتاب های تربیت کودکان رو خیلی بخون.تحقیق کن مطالعه کن.مسعولیت آسونی نیست.

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
چند ساله ازدواج کردی؟ یکم از زندگی مشترک لذت ببر.بچه ک بیاد وارد فاز تازه ای میشی.تو این مدت دوره ه ...

یکی از تاپیکات زده حس ششمی؛ اگه حست قویه لطفا بگو جنسیت بچه اولم چیه؟ 

نزدیک یک ساله

خیلی زوده بنظرم.

یکم از داشتن اندام خوبت لذت ببرچون بعده بچه هیکلت تغییراتی میکنه.از خلوتت با شوهرت‌ لذت ببر.از چیزایی که الان داری .....

بعد بچه.خیلی زوده.خیلی

یکی از تاپیکات زده حس ششمی؛ اگه حست قویه لطفا بگو جنسیت بچه اولم چیه؟ 

هم خودت هم شوهرت سرمایی هستید یا گرمایی؟ ترشی دوست داری یا شیرینی هم خودت هم شوهرت