2777
2789
عنوان

بوکال فت

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 65 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام neda عزیزم .

من برای شما چند نکته در خصوص یافتن دکتر مناسب و سه تجربه از از افراد مختلف در خصوص عمل بوکال فت را در ادامه ای متن میگذارم .

تجربیات افراد در مورد عمل بوکال فت
تجربه 1: مریم، 29 ساله
"من عمل بوکال فت انجام دادم و نتایج واقعاً رضایت‌بخش بود. صورتم خیلی باریک‌تر و شکیل‌تر شد. دوران بهبودی نسبتاً کوتاه بود و تورم خیلی سریع فروکش کرد. البته باید مراقب باشید که دکتر با تجربه‌ای را انتخاب کنید."

تجربه 2: علی، 35 ساله
"تصمیم گرفتم عمل بوکال فت انجام دهم چون همیشه احساس می‌کردم صورتم خیلی گرد است. بعد از عمل، خط فکم بهتر دیده می‌شود و احساس اعتماد به نفس بیشتری دارم. تنها نکته این است که باید چند هفته صبر کنید تا تورم کاملاً از بین برود."

تجربه 3: لیلا، 42 ساله
"نتایج عمل بوکال فت برای من خیلی خوب بود. صورتم حالا خیلی زاویه‌دارتر و جذاب‌تر به نظر می‌رسد. دوران بهبودی کمی دردناک بود اما واقعاً ارزشش را داشت."

نکاتی برای انتخاب دکتر خوب برای عمل بوکال فت
تحصیلات و مدارک:

مطمئن شوید که دکتر انتخابی شما دارای مدارک و تحصیلات لازم در زمینه جراحی پلاستیک یا زیبایی است.
تجربه و تخصص:

دکتری را انتخاب کنید که تجربه کافی در انجام عمل بوکال فت داشته باشد. پرسیدن تعداد جراحی‌های موفقی که انجام داده است می‌تواند کمک‌کننده باشد.
نمونه کارها:

قبل و بعد از عکس‌های بیماران قبلی را ببینید تا از کیفیت کار دکتر مطمئن شوید.
مشاوره اولیه:

در جلسه مشاوره، دکتر باید به تمام سوالات شما پاسخ دهد و شما را از جزئیات عمل، دوران بهبودی و نتایج احتمالی آگاه کند.
نظرات و بازخوردها:

نظرات و بازخوردهای بیماران قبلی را در سایت‌ها و پلتفرم‌های مختلف بررسی کنید تا از تجربیات آن‌ها بهره‌مند شوید.

دوستدار شما :ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک