2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جنبت ببر بالا

باشه.. جبه یعنی چی استاد؟ 

البته اگر بین جنبه و بی حیایی فرقی می دونی بگو 

برید بابا اسم شهوتت را جنبه نذار 

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

اها تو اینا رو میخونی تحریک میشی چقدر واقعا شلی

احمق 

می گم تو این سایت نوجون نیاد میره بهتره اینارو تو سن خودش بدون 

منحرف بدبخت 

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

نوجوونی که میاد توی این سایت (که مربوط به بارداری و زایمان و بچه س) 

سرچ کردنم بلده 

چند تا سرچ کنه همه چی میاره 

استارتر کاملا سر بسته سوالشو پرسیده

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
نوجوونی که میاد توی این سایت (که مربوط به بارداری و زایمان و بچه س)  سرچ کردنم بلده  چند ...

والا چی بگم 

اگر دستور میدید 

عکس و فیلم روابط را هم بذارن..! 

بچه نمیاد عیب نداره که.. نه؟ 

والا چی بگم  اگر دستور میدید  عکس و فیلم روابط را هم بذارن..!  بچه نمیاد عیب نداره ...

حاجی بیا پایین 

جزو مقالات سایت رابطه جنسی و این چیزام هست 

شما دستور بده مدیر سایت اونارو حذف کنه 😂

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
حاجی بیا پایین  جزو مقالات سایت رابطه جنسی و این چیزام هست  شما دستور بده مدیر سایت اونا ...

بی حیا نباشیم عزیزم 

به طنز نگیر.. به اصطلاح انسان