بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاری نداره کارت های هر روزو تو نت سرچ کن تو اون قسمت لگال اسپیشل مارکت اینا هست پیداشون کن اگه بازن که یه لول ارتقاشون بده اگه بستن که ببین زیرش چی نوشته بعضی گفته دوست دعوت کن تا کارت باز شه بعضی دیگه گفته اول یه کارت دیگرو باز کن تا این کارت باز شه خلاصه کارایی که گفته رو انجام بده تا کارتو باز کنی سه تا کارتو بازکنی 5 میلیون میده
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
یه سیم کارت جدید بزن فرند خودت شو از این رایگانا بگیر
اخه میگن این کار تقلبه. حذف میکنن. البته خودمم انجام دادم
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
آخه هر کار کردم خریدم سکه کم کرد جای گذاری نشد تو اون قسمت بالا که سه تا کارت بغل هم هست
هر کارتی رو که نباید بزنی برو اول تو گوگل سرچ کن که مثلا کارت های 19 خرداد چند تا سایت میاد برو داخلش عکس و اسم کارتارو گذاشتن حتی بعضی سایتا گفتن فلان کارت تو قسمت مارکت هست یا فلان کارت تو قسمت لگال هست و حتی جاشونم گفتن تا راحت پیدا کنی و بعد ادامه ماجرا که بالا توضیح دادم
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤