2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این قسمت کارت باز کردن رو بلد نیستم انجام بدم

کاری نداره کارت های هر روزو تو نت سرچ کن تو اون قسمت لگال اسپیشل مارکت اینا هست پیداشون کن اگه بازن که یه لول ارتقاشون بده اگه بستن که ببین زیرش چی نوشته بعضی گفته دوست دعوت کن تا کارت باز شه بعضی دیگه گفته اول یه کارت دیگرو باز کن تا این کارت باز شه خلاصه کارایی که گفته رو انجام بده تا کارتو باز کنی سه تا کارتو بازکنی 5 میلیون میده

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
یه سیم کارت جدید بزن فرند خودت شو از این رایگانا بگیر 

اخه میگن این کار تقلبه. حذف میکنن. البته خودمم انجام دادم

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

کدوم کارت ها هست من اصلا نتونستم بزنم فقط کارت گرفتم الکی از سکه هام کم شد

اینارو پیدا کن بین کارتها و بزن 

۵ میل میگیری 

استفاده کن چون همیشه دعوت ب دوستان‌شرط ۵ میله 

امروز دعوت ب دوستان نیستش

😑 
نه خبر جدید اومده، منم همه رو خرج کردم

پس چی مهمه؟؟؟؟

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

کاری نداره کارت های هر روزو تو نت سرچ کن تو اون قسمت لگال اسپیشل مارکت اینا هست پیداشون کن اگه بازن ...

آخه هر کار کردم خریدم سکه کم کرد جای گذاری نشد تو اون قسمت بالا که سه تا کارت بغل هم هست 

اینارو پیدا کن بین کارتها و بزن  ۵ میل میگیری  استفاده کن چون همیشه دعوت ب دوستان‌شرط ۵ ...

مرسی برای من باز نیست چن تاش 

بعد کارت های که اکسپایر شده دیگه هیچ جوره بازیابی نمیشه 

یک قسمت هم هست مای کارت یعنی کارت های هست که خریدم دیگه

اخه میگن این کار تقلبه. حذف میکنن. البته خودمم انجام دادم

من همینجوری ۵تا فرند گرفتم

البته روی تلگرام اصلیم نمیزدم نسخه ساختم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
آخه هر کار کردم خریدم سکه کم کرد جای گذاری نشد تو اون قسمت بالا که سه تا کارت بغل هم هست 

هر کارتی رو که نباید بزنی برو اول تو گوگل سرچ کن که مثلا کارت های 19 خرداد چند تا سایت میاد برو داخلش عکس و اسم کارتارو گذاشتن حتی بعضی سایتا گفتن فلان کارت تو قسمت مارکت هست یا فلان کارت تو قسمت لگال هست و حتی جاشونم گفتن تا راحت پیدا کنی و بعد ادامه ماجرا که بالا توضیح دادم 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤