2777
2789

سلام

پسر من نزدیک چهارسالشه 

از همون موقع تولد همش گریه داشت توخونه بهتر بود 

بیرون که میرفتیم خیلی اذیت میکرد گریه جیغ انگشت نما میشدیم

بچمون با همه بقیه همسناش فرق داشت همه پدر مادرا عادی بودن ما ب عذاب اخرم برمیگشتیم خونه

پارک میرفتیم همش خاک بازی شیطنت یک دقیقه نمیراشت بشینیم هرسال میگفتم امسال پارک نمیرم سال دیگه انشالله بزرگتر شه عقل بیاد تو سرش میایم اذیت نکنه

نشستن و چهاردستو پا رفتنش یکی دوماه دیرتر بود

فک میکردیم بیشفعاله

برا از پوشک گرفتن لجبازی میکرد و الان دوماهه پوشک نمیشه دیگه

رنگارو یادش دادم خوب بود

اما حرف زدنش همیشه با دخترم مقاییه میکردم وقتی سن پسرم بود عین ادم بزرگ سرش میشد حرف میزد اما پسرم نه

ب هرکسم میگفتم 

دی ماه بود یه بچه رو دیدم ۶ماه کوچکتر بود اما قشنگ حرف زد گفت مامانم سرشوچشمش درد میکنه 

اونجا بود که تلنگر شد گفتم پس چرا بچه من تعریف نمیکنه 

اگه یه فیلم ببینه پسرم مو ب مو دیالوگشو میگه جا نمیندازه 

حرف بلده بزنه اما تفکر نداره رو حرفاش که فک کنه تعریف کنه 

سوالای ابتداییو جواب میده 

بگم صبونه چی خوردی میگه خوردم 

گاها سوال منو تکرار میکرد 

بردم دکتر مغزو اعصاب گفت اوتیسم 

یجا بردم گفت تاخیر رشد

گفتار درمانی و کاردرمانی میریم

طولانی شد ادامشو میگم بعد جوابتون میدم

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

اگه بهش بگم برو اینکارو بکن بلده میفهمه انجام میده 

اما تعریف بکنه نه نمیگف 

الان بهتر شده میگه چیکار کردم دستو پا شکسته 

اما مثلا دیده اقاجونش یا باباش پشت تلفن چی میگن حفظ کرده پشت تلفن همونارو عین طوطی میگه ب حرف طرف مقتبل اصلا گوش نمیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوتیسمه 

عزیزم

متفاوت بزرگ میشه ولی اوتیسم ها خیلی باهوشن

اللن بچه اس زیاد فکر نمیکنه ولی وقتی بزرگ بشه بخاطر اینکه ذهنشون بیشتر از ادم های عادی درگیره باهوش ترن 

_ثابِت‌ میشَن‌ هَمه‌ ب وَقتِش...️😏 پیوی=بلاک

درسته اوتیسم ژنتیکه اما خب اگه خفیف باشه مبشه درمان کرد و جلوشوگرفت اگه برمیگشتم عقب خیلیییییی با بچم حرف میزدم 

قصه زیاد میگغتم 

فیلم باب اسفنجی چون سرعت اسلایداش زیاده مغز نمیتونه پردازش کنه براش نمیزاشتم اصلا 

زیاد میبردم پارک تخلیه بشه 

کلمه زیاد یاد بدین 

خب خداروشکر ترس از اسم مشکلش نداری ،دکتر می‌گفت خیلی از مادرا از ترس این اسم ها دختر نمیان یا بیان ما می‌ترسیم بگیم غ بی استرس دارن

دختر منم مشکل داشت منم حدسمه اوتیسم بود ولی بعد گفتن خوبه فقط تاخیرغ کلامی داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خواهرزاده منم اینجوریه عزیزم اول‌راهررفتنو یاد گرفت یهو افتاد به چهار دست و پایی ، تا سه سال و نیم حتی مامان بابام نمیگفت بعدشم ک اصلا هیچ تفکری از خودش نداشت فقط طوطی وار ،و بشدتتتتت شیطون و پررو ک هرچی دکتز بردیم گفتن مشکلی نداره الان نزدیک پنج سالشه قربونش برم عین پیرزن هفتاد ساله حرف بلده شاید یکم صبوری لازمه برا شمام

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

تلویزیون روزی یکساعت ببینن و گوشی اصلا ندین 

من بچم ببیبی باس بازی میکرد کلمات انگلیسی داشت بچه هایی که دوزبانه میشن تعاملات اجتماعیشون سخت میشه حرف زدنشون

و اصلا گوشی نمیزادم دستش

درسته اوتیسم ژنتیکه اما خب اگه خفیف باشه مبشه درمان کرد و جلوشوگرفت اگه برمیگشتم عقب خیلیییییی با بچ ...

تو مادر خوبی هستی خیلی ها تو مدرسه می‌فهمن تازه

آن شا الله خوب پیش بره و روزی بگی آفرین ب خودم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تلویزیون روزی یکساعت ببینن و گوشی اصلا ندین  من بچم ببیبی باس بازی میکرد کلمات انگلیسی داشت بچ ...

تی وی گوشی باعث اوتیسم دیجیتال میشن 

اگه بچتون رو شک داشتین و اذیت میشین حتی اگه بد قلقه توصیه میکنم بهتون ببرین کاردرمانی اونجا ارزیابی میکنن و میگن مشکل رو 

حتی خیلی مواقع دیدم بچه هابی رو میارن که وابستن ب مادر 

اجبازن 

بنی میخوام بگم حتما نباید مشکل خاصی داشته باشه که بره کاردرمانی فک نکنین اگه برین بچتون ینی مریضه اونجا بازی درمانی میکنن با بازی استرس بچه رو کم میکنن و درمان

برای گفتار کتاب فرهنگ مصور فعلها از ناهید صحرایی خوبه عالی 

به بچه بگین داره چیکار میکنه الان این بچه .چی پوشیده .کیه .چیه .کجاست .چ رنگیه .کو..این سوالارو از روی عکسا بپرسین و بخواین ازش اونم همونکارو انجام بده

کتاب داستانهای زنجیره ای از مریم دریانورد 

کلا کتاب هایی که عکس دارن و متن کم مناسبه 

کتاب داستان های دوستان کوچک من عالیه برای بچه های ۱سال ب بالا عکساشو ببینن و ساده تعریف کنین 

خب خداروشکر ترس از اسم مشکلش نداری ،دکتر می‌گفت خیلی از مادرا از ترس این اسم ها دختر نمیان یا بیان م ...

منم امید دارم تاخیر باشه 

امید دارم اینا عوارض دیجیتال باشه و خوب شه