2777
2789

من ده ساله عروسشونم شوهرم خودش منو انتخاب کرد جاریم رو مادر شوهر انتخاب کرده ونزدیک دوساله پارسال تقریبا به فاصله دوماه از هم باردار شدیم بدون هماهنگی 

بچه اون پسره مال من دختر 

بماند که چقدر قبل از این جاریم خانواده شوهرم منو‌ازار دادن و اذیت کردن ولی حالا هی میگن تو‌عروس بزرگی وو احترامت واجبه ولی تو رفتار اینو نشون نمیدن 

مثلا دوست دارن ما هر جا میریم بدونن بعد قایمکی همه با هم بدون ما میرن بیرون 

یا دور هم‌جمع میشن به ما نمیگن بعد توقع دارن اب میخوریم بفهمن 

جاریم در ظاهر ادم بدی نیست ولی خیلی خودشیرینی میکنه جلو اونا و من اصلا از این اخلاقا ندارم 

یا سوسه میاد 

حالا من اینا برام‌مهم نیست مقصر همه اینا پدر و مادر شوهرمن ک فرص میذارن مخصوضا مادرش 

الان باقیشو‌نیفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا بچه اشو‌میده دست مادر شوهرم اونم حواس پرته بچش همش سرش میخوره در و دیوار بعد خانواده شوهرم میگن اون به ما اعتماد داره بچه رو میذاره اینجا تو نداری در حالی ک من بچم رو‌پیش مادرمم نمیذارم چون فعلا خودم توانایی نگهداریشو دارم و وظیفه منه نه دیگران 

میدونم میگید اهمیت نده ولی سخته 

اونروز رفتم خونشون دیدم همشون دسته جمعی دارن میرن شمال با جاریم 

در حالی ک تو این ده سال تا حالا با ما سفر نرفتن 

من‌تو دلم گفتم بهتر 

ولی بچه من دو سال دیگه بزرگ میشه و این فرق گذاشتنو‌میبینه اونوقت به دلش میاد 

میدونم میگید اهمیت نده ولی سخته  اونروز رفتم خونشون دیدم همشون دسته جمعی دارن میرن شمال با جار ...

به خدا راحتی بذار با اون خوش باشن همیشه برن بیان حوصله دعوا و اعصاب خوردی داری؟!حالا بچه ات هم عاقل باشه خودش میفهمه که جریان چیه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همه جاریا به هم حسودی میکنن ولی من‌بخدا تمام مراسم های جاریم براش میوه‌ارایی و هزار تا کار کردم که‌نگن حسوده که احساس ارامش کنن ولی بازم مادر شوهر بیشعورم فرق میذاره 

بعد‌میگن‌چرا از مادر شوهر بدتون میاد 

چون ادعای ایمان داره ولی هی فرق میذاره 

باور کن الان جاریت در آزاره،چیه همش با خانواده شوهر بیرون رفتن و مسافرت؟؟

من با خانواده خودمم حوصله ندارم برم مسافرت 

نگران بچتم نباش 

مگه قراره همش پیش اونا باشید ،هر چند وقت نیم ساعت بشینید برین