purpleoceaaan مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 عنوان غذای اسون | مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 19 پست حوصله اشپزی ندارم از بیرونم چند سری گرفتم ولی هیچی غذا خونگینمیشهمامانمم پیشم نیست😢😢😢😢خیلیم استعداد تو اشپزیندارم😂یه رسپی غذا اسون میدین(مرغ و گوشت دوست ندارم زیاد) •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚 1403/03/19 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه_۳۲۱ عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 4225 اون که یار همیشگیه😂💔 البته تخم مرغ هم دوس ندارم یعنی تو این یکی دو هفته کهتنها شدم اصلا درست نکر ... خب تخم مرغ نزن توش 😁😁گوجه سرخ کن با فلفل و ادویه و زردچوبه خودم که خیلی دوست دارم گاهی کته هم میزارم گوجه سرخ میکنم باهاش میخورم خدا رو شکر سخت نمیگیرم واسه خوردن
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 گوشت میگی دوست نداری وگرنه اسونتر از همه قورمه هست گوشت رو ریز میکنی یکم اب میریزی وقتی پخت روغن ب ... اصلا نمیدونم چرا ولی شده مرغ بخورم ولیگوشت قرمز اصلا نمیخورم •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 خب تخم مرغ نزن توش 😁😁 گوجه سرخ کن با فلفل و ادویه و زردچوبه خودم که خیلی دوست دارم ... اره مامانمم کته گوجه خیلیدوست داره •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚