2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 44 پست
یعنی زالو گرفتین خودتون؟ چ جالب  اسم امپولش چی بود

ماساژ با یخ فراموشت نشه خوبه اونم،من همسرم پنتوکسی فیلین میخورد آسپیروژن و کلومیفن..تنها تاثیری که داشت روی تعداد بود عمل واریکوسل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تازه میخوام دارو بخورم. اووبوست، شوهرمم فرتیل اید خیلیم گرونن🤦🏻‍♀️  امیدوارم جواب بده

فدات بشم 😘بالا تر گفتم 

بالا سرم بود...

دیشب تو ماشین  بودیم  الکی گفتم پریود شدم 

رنگش پرید  گفت دروغ میگییییییییی

من زدم زیر خنده 

گفت خیلی خررررری 😂

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
فدات بشم 😘بالا تر گفتم  بالا سرم بود... دیشب تو ماشین  بودیم  الکی گفتم پریود شدم& ...

وای خدا اشک تو چشام جمع شد از ذوق🥺🥺😍😍

الهی که به سلامتی همه مراحلو طی کنید و سالم و به موقع بیاد بغلتون

مایه ی خیر و شادی دنیا و آخرتتون بشه عزیزمممم❤

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
یعنی زالو گرفتین خودتون؟ چ جالب  اسم امپولش چی بود

آره عزیزم 

۳۰تا گرفتیم طبی  از یه جای معتبر 

فک کنم هاش ام جی بود 

اون قرص هم پنتوکسی بود 

همسرم قبلا  میگفت بیام داغ میکرده  

ولی  دو جلسه  زالو درمانی انجام داد 

گفت حس میکنم  اون گرما از بین رفته 

کم کم به لطف خدا  گفت اصلا داغی و گرمای  حس نمیکنم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
وای خدا اشک تو چشام جمع شد از ذوق🥺🥺😍😍 الهی که به سلامتی همه مراحلو طی کنید و سالم و به موقع بیا ...

فدای اون دل مهربونت بشم 

ان شما هم هرچی از خدا میخوای بهت بدم دختر مهربون😘😘😘😘😘

ماساژ با یخ فراموشت نشه خوبه اونم،من همسرم پنتوکسی فیلین میخورد آسپیروژن و کلومیفن..تنها تاثیری که د ...

آره این ای که گفتی واقعا خیلی خوبه 

عمل میگن واسه خیلیا جواب عکس میده 

ماهم از ترس انجام ندادیم

😍😍😍خدایاشکرت مبارکه عزیزدلم 🎉💃💃💃

فدات بشم عزیزم😘

آره این ای که گفتی واقعا خیلی خوبه  عمل میگن واسه خیلیا جواب عکس میده  ماهم از ترس انجام ...

اگه شدیده خوبه عمل،همسرم گرید ۲بود عمل کرد تعدادش بالا رفت فقط ۳۰میلیون بود شد۶۰میلیون

اگه شدیده خوبه عمل،همسرم گرید ۲بود عمل کرد تعدادش بالا رفت فقط ۳۰میلیون بود شد۶۰میلیون

خدارو شکر

مال همسرم شدید بود طرف چپ 

طرف راست هم خفیف بود 

یکی از فامیل هامون عمل کرد وضعش بدتر شد 

البته  همون عمل سنتی بود با میکروسرجری نبود 

شاید مال شما خوب عمل کرده 

ما هنوز بعداز زالو درمانی و  داروها  نرفتیم آزمایش بدیم 

ببینیم  همسرم  چقد تغییر کرده 

ولی قبل از دارو و زالو درمانی 

مورفولوژی ۴

تعداد ۲۰میلیون بود

حرکت ۲۰بود 

خیلی مبارکه عزیزم لطفاً واسه ما اقدامی ها هم دعا کن 

فدات بشم خواهری 

ان شاءالله به زودی مامان میشی عزیزم 

بخدا همون لحظه واسه همه منتظرا  دعا کردم 

بارها با خدای خودم حرف میزدم 

میگفتم اگه تو بخوای من مامان میشم 

تو بخواه 

ما رو از رحمتت بی نصیب نکن  

بارها از ته دلم از خدا خواستم 

الانم از ته دلم از خدا خوبم میخوام  دل همه ی منتظر هارو شاد کنه 

و شما هم به زودی مامان بشی عزیزدلم😘🌸❤

عزیزم بتاتون چندشد؟بیبی چک گودسنس واسه شما هم هاله اش کمرنگ میفته نسبت به مدیکور؟

سلام گلم 

فک کنم ۴۱۴بودبتام

آره کمرنگ نشون میداد

ولی مدیکور پررنگتر بود