2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره حسم برای خرداد بیشتر بود  بچه اولت دختر میشه

میشه خواهش کنم در مورد آیندم بگی؟ چه شغلی خواهم داشت؟آیندم خوبه؟ پزشک موفق و زبر دستی میشم؟ آدمایی که اذیتم کردن روز ی میشه که این قدر پیشرفت کنم چششون در آد؟

من دوس دارم بچه اولم پسر باشه.... هعیییی ناشکر نیستم ولی علاقه شدیدی به پسر دارم

بچه دوم پسر میشه گلم 💕 ایشالله که هر چی خیر و صلاحه همون میشه همیشه خداروشکر کن

کاربری دست دونفره
میشه خواهش کنم در مورد آیندم بگی؟ چه شغلی خواهم داشت؟آیندم خوبه؟ پزشک موفق و زبر دستی میشم؟ آدمایی ک ...

بله انرژی پزشکی برات خیلی قویه ، یه آینده عالی در انتظارت هست ، دختر صبوری هستی و سختی زیادی کشیدی که نتیجه شو میبینی انشالله

کاربری دست دونفره
خرداد یا مهر

فداتشم منو میگی 🥺 

یه اقا هست یجورایی همکارمه هیچ حرف عاشقانه ای این وسط نیست

بنظرت در اینده بهم علاقه مند میشه ؟ یا الان حسی داره بهم؟

رتبم خوب میشه ؟ شهر و رشته خوب ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بله انرژی پزشکی برات خیلی قویه ، یه آینده عالی در انتظارت هست ، دختر صبوری هستی و سختی زیادی کشیدی ک ...

مرسی عزیزم ، میشه دو تا سوال دیگه بپرسم؟ ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟اون آدما چششون در میاد؟