2777
2789
عنوان

منو همسرم نزدیک به دوماهه قهریم، بعد امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 4092 بازدید | 106 پست

کار خوبی کردی

تو خودت قبول میکنی بدون هیچ معذرت خواهی فقط بخاطر اون بخوادت و بیاد کار خودشو بکنه و بره؟

مگه ازدواج کرده فقط نیازشو رفع کنه؟

بهترین کار رو کردی آفرین

تا بفهمه تو کالا واسه رفع نیازش نیستی

من آیینه تو هستم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذاب وجدان برای چی داری ؟ 

اون کتک زده معذرت نخواسته پررو هم هست 

به نظرم عذاب وجدان برای حرفی که زدی داشته باش که به خودت توهین کردی :«تو کار خودت بکن و اینا » 

خدایا شکرت
ان شااله همیشه زندگیتون عاشقانه باشه

ی نکته مثبت داره وقتی دیده اذیتی  بهر قیمتی نخواسته خودش رابطه داشته باشه واین میتونه به این معنی باشه که بفکر رضایت شما هم هست  و این خیلی خوبه    مورد بعدی خودش خواسته برین مشاور و اینم خیلی خوبه  پس امید داشته باشیو که  با آموزش راهکار و بکار بستن خیلی خوب بشن 

با این چیزا که میگین یعنی من ناراحت نباشم خواستگار ندارم اخه بعضی وقتا از اینک کسی نمی یاد برام خیلی ...

بیکاری به خدا ...داری برای خودت زندگی میکنی حال میکنی دردسر میخوای با این همه سال تجربه یه مرد به دردبخور دور و برم ندیدم والا 

شوهر منم عین شوهر این خانوم منتها خیانت نکرده تا حالا 

مردا همشون لنگه همن یکم کم و زیاد 

همه ی زندگیم ...بچه هام... 
ی نکته مثبت داره وقتی دیده اذیتی  بهر قیمتی نخواسته خودش رابطه داشته باشه واین میتونه به این مع ...

نه به غرورش برخورد به خاطر من نبود

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
ببخشید یعنی شوهرش فهمید خیانتش

نه نفهمید

اگه میفهمید که خون و خونریزی به پا میشد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن