2777
2789
عنوان

سن سی سالگی!

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست
ینی چ اتفاقایی افتاد براتون چکارا کردید

شروع کردم سبک زندگی خودم رو ساختم 

سفرهای بهتری رفتم

خودمو بهتر شناختم

صلح رو تجربه کردم دیگه هی حرص نخوردم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۳ وقتی وارد ۳۰ سالگی شدم حس خوبی نبود،منم از اینکه دهه بیست زندگیم تموم شده بود ناراحت بودم،حس میک ...

چرا این ترس رو داری؟

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...
چرا این ترس رو داری؟

چون دور و برم آدمهای زیادی دیدم که صبح پر از انگیزه زندگی بیدار شدن و شب دیگه زنده نبودن 

دنیا به هیچکس رحم نمیکنه،امروز هستی و فردا نیستی

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
موفق باشی عزیزم

ممنون عزیزم😘

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️