2777
2789
عنوان

بخت گشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 29 پست
09393550839 رایگان سرکتاب باز می‌کنه اگه دعام بخوای میده،فقط لطفاً هرکه زنگ زد بیاد بگه نتیجیش چطور ...

اینکه با کی ازدواج میکنیمو اینام میگه یا ن؟

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نریزین رو سرم 

من که به دعا نویس اعتقاد ندارم 

خواهر خودم دعانویسی نبود که نرفته باشه هزینه ای نبود که نکرده باشه برا بهت گشایی ولی هیچ 

ترو خدا برا خواهر منم دعا کنید ازدواج خیلی گناه داره🥲🥲🥲🙏🏼

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️یه روز که به آرزوهام رسیده باشم تاپیک میزنم یه تاپیک که پشتش یه عالمه حس خوب باشه نه حسرت ...😉🤗😍😘

خواهشا پیش دعانویس نرید مشکلات زیادی براتون بوجود میاد خیلی‌هاشون که کلاهبردارن الکین خیلیام که بلدن یه کاری میکنن یه مشکل حل شد ولی مدام تو زندگیتون مشکل بوجود بیاد که دائم بهشون مراجعه کنید  

اینکه با کی ازدواج میکنیمو اینام میگه یا ن؟

از ما پرسید نیتتون چیه گفتیم مشکل ازدواج داره بعد نیم ساعت جواب داد که بختش بستن هرجا بره کارش نمیشه، همینجورم هست بدون هیچ دلیلی جواب منفی میدم😔

💚خدایا شکرت💚
گفت بختش بستن و دعا برای بختگشایی میدم باید پول بریزید حساب تا پست کنم براتون که دیگه ما نگرفتیم نتو ...

دقیقا منم هرپیجی قبلا مسخرع بازی در میاوردم پیام میدادم اینو میگفت😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ای کلک دست همشون رو خوندی😂😂

اره جز یکی دو نفر که تقریبا چرت نگفت 

همشون گفتن 

با دوستم پیام میدادیم جفتش چرت میگف ماهم مسخره میکردیم 🤣

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اره جز یکی دو نفر که تقریبا چرت نگفت  همشون گفتن  با دوستم پیام میدادیم جفتش چرت میگف ما ...

👌😂، ماهم از سر ناچاری زنگ زدیم حداقل اگه یه مشخصات مجرم که بخت بسته هم میداد به یه باوری می‌رسیدیم چیزی در این مورد نگف

💚خدایا شکرت💚