elmiraaaa مدیر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5669 عنوان مشورت | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 31 پست کسی میدونه وام صد میلیونی بانک سپه داره یا نه؟قسطش چنده؟به نظرتون وام بگیرم باهاش ماشین بخرم؟یا ریسکه؟ خدایا شکرت 1403/03/18 | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 نه خداروشکر عزیزم دقیق بهم بگو چی بخورم چیکار کنم که خوب بشم بخدا خسته شدم خدا خیرت بده چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
elmiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5669 عزیزم دقیق بهم بگو چی بخورم چیکار کنم که خوب بشم بخدا خسته شدم خدا خیرت بده با دکترت صحبت کن ببین میتونی سرترالین ۵۰ بخوری؟ اگه استرس داری در غیر این صورت هرچی اذیت میکنه روده اتو نخور دارو چی مصرف میکنی؟ خدایا شکرت
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 با دکترت صحبت کن ببین میتونی سرترالین ۵۰ بخوری؟ اگه استرس داری در غیر این صورت هرچی اذیت میکنه روده ... شما الان دارو چی مصرف میکنید ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
elmiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5669 شما الان دارو چی مصرف میکنید ؟ من سه ساله هیچی مصرف نمیکنم خداروشکر خدایا شکرت
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 من سه ساله هیچی مصرف نمیکنم خداروشکر خدا رو هزاران بار شکرت راز موفقیت تو بگو عزیزم چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
elmiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5669 خدا رو هزاران بار شکرت راز موفقیت تو بگو عزیزم اول بگو چیا مصرف میکنی؟ خدایا شکرت
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 اول بگو چیا مصرف میکنی؟ دارو زیاد خوردم آلونینیوم ام جی نولپازا کلیندنیوم سی زیگات مترونیدازول بایو ای بی اس خیلی زیاد بودن خوته شده داروخانه چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
elmiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5669 دارو زیاد خوردم آلونینیوم ام جی نولپازا کلیندنیوم سی زیگات مترونیدازول بایو ای بی اس خیلی زیاد بودن ... اینا هیچ کدوم واسه من جوابگو ندادن همه رو خوردم کولونو دادی؟مطمئنی کولیت روده داری؟ خدایا شکرت
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 اینا هیچ کدوم واسه من جوابگو ندادن همه رو خوردم کولونو دادی؟مطمئنی کولیت روده داری؟ مگه شما دارو چی خوردین ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
elmiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5669 مگه شما دارو چی خوردین ؟ من قرص مزالازین میخوردم ک تاثیری نداشت شیافشم حالمو بدتر میکرد انما آساکول استفاده میکردم خدایا شکرت
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 من قرص مزالازین میخوردم ک تاثیری نداشت شیافشم حالمو بدتر میکرد انما آساکول استفاده میکردم بیرون رویی هم داشتین اسهال چطور خوب کردی ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
elmiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5669 بیرون رویی هم داشتین اسهال چطور خوب کردی ؟ یک ماه کامل اسهال بودم روزی ۶ تا هیوسین میخوردم سرم و امپول میزدم خوب نمیشدم با همین انما خوب شدم خدایا شکرت
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 یک ماه کامل اسهال بودم روزی ۶ تا هیوسین میخوردم سرم و امپول میزدم خوب نمیشدم با همین انما خوب شدم عزیزم تیر کشیدگی مقعدم داشتی ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
elmiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5669 عزیزم تیر کشیدگی مقعدم داشتی ؟ بله داشتم حتی سوزش مقعد گریه میکردم از سوزشش انگار تیغ توش فرو میکردن هنوزم گاهی که عصبی میشم همین حالتا میاد خدایا شکرت
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 بله داشتم حتی سوزش مقعد گریه میکردم از سوزشش انگار تیغ توش فرو میکردن هنوزم گاهی که عصبی میشم همین ح ... عزیزم دکتر گفت کولیت عصبی دارو اعصاب داد نتونستم بخاطر ریفلاکس اسید معده استفراغ بخورم الان نزدیک دو سال اسهالن هیچی درمانش نکرده کلی وزن کم کردم فدات شم بنظرت انما اساکول اسهال منم خوب میکنه ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان