2821
2789
عزیزم دقیق بهم بگو چی بخورم چیکار کنم که خوب بشم بخدا خسته شدم خدا خیرت بده

با دکترت صحبت کن ببین میتونی سرترالین ۵۰ بخوری؟ اگه استرس داری  

در غیر این صورت هرچی اذیت میکنه روده اتو نخور 

دارو چی مصرف میکنی؟

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دکترت صحبت کن ببین میتونی سرترالین ۵۰ بخوری؟ اگه استرس داری در غیر این صورت هرچی اذیت میکنه روده ...

شما الان دارو چی مصرف میکنید ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

اول بگو چیا مصرف میکنی؟

دارو زیاد خوردم آلونینیوم ام جی نولپازا کلیندنیوم سی زیگات مترونیدازول بایو ای بی اس خیلی زیاد بودن خوته شده داروخانه 

دارو زیاد خوردم آلونینیوم ام جی نولپازا کلیندنیوم سی زیگات مترونیدازول بایو ای بی اس خیلی زیاد بودن ...

اینا هیچ کدوم واسه من جوابگو ندادن همه رو خوردم کولونو دادی؟مطمئنی کولیت روده داری؟

خدایا شکرت
من قرص مزالازین میخوردم ک تاثیری نداشت شیافشم حالمو بدتر میکرد انما آساکول استفاده میکردم

بیرون رویی هم داشتین اسهال چطور خوب کردی ؟

یک ماه کامل اسهال بودم روزی ۶ تا هیوسین میخوردم سرم و امپول میزدم خوب نمیشدم با همین انما خوب شدم

عزیزم تیر کشیدگی مقعدم داشتی ؟

عزیزم تیر کشیدگی مقعدم داشتی ؟

بله داشتم حتی سوزش مقعد گریه میکردم از سوزشش انگار تیغ توش فرو میکردن هنوزم گاهی که عصبی میشم همین حالتا میاد 

خدایا شکرت
بله داشتم حتی سوزش مقعد گریه میکردم از سوزشش انگار تیغ توش فرو میکردن هنوزم گاهی که عصبی میشم همین ح ...

عزیزم دکتر گفت کولیت عصبی دارو اعصاب داد نتونستم بخاطر ریفلاکس اسید معده استفراغ بخورم الان نزدیک دو سال اسهالن هیچی درمانش نکرده کلی وزن کم کردم فدات شم بنظرت انما اساکول اسهال منم خوب میکنه ؟

2790
2823
2791
2779
2792