2777
2789
عنوان

ف...ا....ل های جالب

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست

من تو یه برگه کوچیک هرچیزی که مدنظرم باشه برای اینکه بدونم اتفاق میوفته یا نه،مینویسم توی۲تا برگه بعد تاش میکنم بعدچشمام رو میبندم ویکی ش رو انتخاب میکنم.برای من همیشه درست درمیاد

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون.امیدوارم جواب بده پلاک طلای پسرم گم شده خیلی ازدیشب ناراحتم

اگه بخونید و بگردین پیدا میشه

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
چجوریه؟؟؟ امتحان کنم😂

یه تیکه نخ چمدسانتی برمیداری به یه انگشتر گره میزنی،یه لیوان رو تانصفه با آب پر میکنی اون نخ وانگشتر رو میزاری چندثانیهه توش میزاری بعد با دست راستت میاری بیرون ونخ رو وسط لیوان نگه میداری ،باید دستت رو تکون ندی.هرچندتا که انگشتر به دیواره لیوان ضربه میخوره میشماری میشه سن ازدواجت

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

عزیزم با انگشتر ویه لیوان آب که سن ازدواج به دست میاد،یعنی سن ازدواج طرف رو میگه یا سن عقد کردنش رو؟

فکر کنم سنی ک ازدواج میکنه )دیگه میره خونه خودش و شوهرش( 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
عزیزم با انگشتر ویه لیوان آب که سن ازدواج به دست میاد،یعنی سن ازدواج طرف رو میگه یا سن عقد کردنش رو؟

میپرسم میگم برات

یه روسری یا شال رو گره بزن مثلا بنداز زیر مبل😥

باید یگی ک ای شیطان فلان جاتو گره میزنم اگه نیتمو براورده نکنی

@ماه_صورتییی    

جونم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
عزیزم گفتی چیزی گم کردی صفحه اول اینجا راهکار گفتن تاپیکتو دیدم تگت کردم😅🌺

واقعا؟

مرسیی مهربونم لطف کردی🥲🤍

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم