خرزهر مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 عنوان بمیرم برای خواهرم تنها تو بیمارستان اطاق ایزولس بمیرم 2301 بازدید | 22 پست توروخدا خواهرم سرطان داره فردا قرار شیمی درمانی بشه میشه یه صلوات براش بفرستین. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭 1403/03/18 | 19:54 21 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahla9713 عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3620 چشم عزیزم ان شالله خدا شفاشون بده شما خواهری خواهر کفتار منم خواهره چشمش دنبال اینه زودتر بمیرم من
باران۷۳۹ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 829 الهم صل علی محمدوآل محمدوعج فرجهم،به امیدشفای همه مریضا روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
setayeshsalmani عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1914 میشه یه کلیک کنی خواهرم https://t.me/haMster_kombat_bot/start?startapp=kentId6080565891 ⛧
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7696 ایشالا سریعتر شفا پیدا کنه عزیزم من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
خرزهر مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 چشم عزیزم ان شالله خدا شفاشون بده شما خواهری خواهر کفتار منم خواهره چشمش دنبال اینه زودتر بمیرم من قربونت بشم خواهر شمام خوبه عزیزه خواهر من از بچمم برام بالاتره خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7696 میشه یه کلیک کنی خواهرم https://t.me/haMster_kombat_bot/start?startapp=kentId6080565891 سو استفاده گر نباشیم من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
setayeshsalmani عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1914 سو استفاده گر نباشیم بابا سو استفاده چی کار بدی نکردم که ⛧
نبابا عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 2681 قربونت بشم خواهر شمام خوبه عزیزه خواهر من از بچمم برام بالاتره فرستادم ایشالله شفا پیدا کنه
mahla9713 عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3620 قربونت بشم خواهر شمام خوبه عزیزه خواهر من از بچمم برام بالاتره شما از کجا میدونی خواهرم خوبه ؟ دلسوزی الکی نکن لطفا ان شالله خواهرتون خوب بشن ولی نیازی نبود جمله دومتونو برای سوزوندن دل من استفاده کنید 🙏
گلی_کرجی عضویت: 1394/08/30 تعداد پست: 2119 قربونت بشم خواهر شمام خوبه عزیزه خواهر من از بچمم برام بالاتره خدا شفا بده مادر من سر شیمی درمانی یه بار ده روز ابزوله بودن الان خدا روشکر سالم و سرحاله خواهرتونم به امید خدا خوب میشه
خرزهر مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 خدا شفا بده مادر من سر شیمی درمانی یه بار ده روز ابزوله بودن الان خدا روشکر سالم و سرحاله خواهرتونم ... ممنونم عزیزم خدا کنه فقط خوب بشه همش داره درد میکشه خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
golyas20 عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 771 سلام گلم. برای هر حاجتی که دارین استغفار هفتاد بندی امیرالمؤمنین علیه السلام رو بخونید.برای رزق و روزی و حاجت روایی تآثیر داره.به خواهرتون هم بگید اگه میتونه استغفار هفتاد بندی امیرالمؤمنین علیه السلام رو بخونه. ان شاالله خدا به خواهرتون شِفا بده.
sara_70 عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1249 عزیزم خواهرتون خوب شد ؟ وضعیت تون رو خوندم ناراحت شدم گفتم بپرسم ازتون