2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیشه شدت اهمیت غسل حیض بسشتر از غسل جنابت هست مثلا وقتی غسل حیض کردیم نمیتونیم باهاش نماز بخونیم ...

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
نخیر۱غسل کافیه فقط کل نیستهاروبایدبکنی

نه آخه میگن نباید نیت غسل حیض و غسل جنابت یکی باشه باید دو تا کنه،

البته بسته به نظر مرجع تقلیدشه

من نمیگم که چنتا غسل جنابت داره اون تعداد غسل کنه😥 من میگم حیض و جنابت رو باهم نکنه

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

نه نمیشه شدت اهمیت غسل حیض بسشتر از غسل جنابت هست مثلا وقتی غسل حیض کردیم نمیتونیم باهاش نماز بخونیم ...

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
غسل جنابت و میشه با هر غسل دیگه ای یکبار گرفت فقط دوتا نیت باید کرد

بستگی به نظر مرجع تقلید داره🤔

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

اسی یه راه میانبر وقتی برای غسل جنابت وقت نداری و وقت تنگه یا آب نیست میتونی به جاش تیمم بدل از غسل ...

این برای موقعی هستش که‌ نمیتونه بره حمام و میخواد نماز بخونه وقت تنگه برای خوندن نماز ایشون میگه من نماز نمیخونم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
چه جالب مرسی که گفتی

فقط برای اون نماز

نه کلی

چه جالب مرسی که گفتی

اون درصورتیکه خیلی خیلی زمان کمی مونده باشه وقت نداشته باشی آب نباشه شما الان چند تا غسل گردنته برو نیت کن بگو غسل جنابت میکنم به نیت همه غسل هایی ک گردنمه بعدشم غسلتو بکن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نه آخه میگن نباید نیت غسل حیض و غسل جنابت یکی باشه باید دو تا کنه، البته بسته به نظر مرجع تقلیدشه ...

وقتی حیض هستی هیچ غسلی صحیح نیست

حالاپاک شدی

پس حیض نیستی وفقط غسل واجبش روداری.

میتونی۱غسل به نیست هردویاچندتاحتی مستحبی انجام بدی

نمازهم باهاش میتونی بخونی

وقتی حیض هستی هیچ غسلی صحیح نیست حالاپاک شدی پس حیض نیستی وفقط غسل واجبش روداری. میتونی۱غسل به ...

به نیت هردو.....

بستگی به نظر مرجع تقلید داره🤔

همشون تو این‌مورد اتفاق نظر دارن

در کل غسل جنابت رو میشه با هر غسل دیگه ای یکبار گرفت حتی حیض..شماهم سرچ کن شاید تاحالا اطلاع نداشتی عزیزم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗